5/09/2018

Tavaszi ruhatrend 2018

Sziasztok!

Tavaszi ruhatrend következik! 3...2...1...

Világos szoknya (mondjuk rózsaszín) világos felsővel, világos (mondjuk fehér) blézerrel és világos sportcipővel (mondjuk fehér). Ez elegáns, de mégis laza. Ha szeretnél hozzá harisnyanadrágot venni, akkor csak a fehéret vagy a fehér alapú virágos mintásat ajánlom. Törekedj arra, hogy ha világosan öltözöl, akkor erős fekete színű ruhadarabot NE vegyél fel, mert az irritálja a szemet. Továbbá törekedj arra, hogy ne egyszínű, de ne szivárvány színű ruhák legyenek rajtad, hanem max 2-3 darab szín illetve árnyalat legyen! A ruháid ízlésesek legyenek és a színek legyenek összeillők! Így nem nyúlhatsz mellé. 

Fekete blézer, fekete szoknya, világos felső és sötét sportcipő vagy magassarkú (imádom a magassarkúkat). Fehér harisnyát ne vegyél alá, inkább feketét, de ne tűnj gyászoló özvegyasszonynak benne. Ha annak tűnsz, akkor fel se vedd a fekete vagy sötét harisnyanadrágot!

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán! @ancsika97

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...