5/23/2018

Képeid védelme a Facebookon

Sziasztok!


Mondjuk van egy adott utálód, exed vagy egy ismeretlen, aki bejelölt téged Facebookon és vagy te, aki 2 perce készített magáról egy szelfit csak úgy vagy ki tudja mi okból kifolyólag. Kirakod Facebookra és ezt egy illető ellopja, felrak valami ciki oldalra és onnantól kezdve jönnek az arab jelölgetők meg a törökök és még sorolhatnám. Vannak olyanok is akik a képeket egy másik külön oldalon megnyitják és elemzik minden egyes pici pixelét, amit természetesen lement és felrak mondjuk egy ismerkedős oldalra (ez van elterjedve, de van mindenféle ciki oldal). Ezt hogyan akadályozhatod meg? Úgy, hogy feliratozod. Megszerkeszted a képet. Vízjelet raksz rá azaz ráírod a nevedet. Ha valakinek szelfit küldesz, akkor is szintén ugyanez a teendő, csak ekkor annak az illetőnek a nevét írd rá a képre, akinek ezt elküldted. Felirat nélküli képet interneten ne ossz meg (Kivétel, ha híresség vagy, azaz 3 millió ember ismer legalább)! Állítsd be MINDENHOL, hogy a láthatóság az "Ismerősök" legyenek! Profilképed NE legyen nyilvános!

Saját vélemény: velem ilyen nem történt, de én is mindenkinek vissza szoktam igazolni kedvességből és ha te is ezt csinálod, akkor vigyázni kell az adataidra és a képeidre. 

Köszönöm, hogy elolvastad! Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel! Kövess Instagramon! @ancsika97

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...