7/26/2017

Thinking about this Song - Loic Nottet: Mud Blood

Hungarian react version:
Magyar reakció verzió:


Ebben a bejegyzésben weboldal és zene ajánló tartalom lesz! VAN BENNE SPOILER!

Nagyon szeretem a belga énekes, táncos Loic Nottet hangját, dalait, zenei videóit, amikben nemcsak az énektudását, de a tánctudását is megcsillogtatja. Loic Nottet a 2014-es belga The Voice által lett híres, amiben a második helyezést érte el. 2015-ben már ő képviselte országát az Euróvíziós Dalfesztiválon, ami Bécsben került megrendezésre. A versenyen a Rhythm Inside című dallal a TOP 5-ben végzett, pontosabban a 4. helyet érte el. A fiatal srác 1996. április 10.-én született. Nem rég jött ki új albuma a "Selfocracy", amiről a Mud Blood című dalból készített videóklippet. 

Véleményem Loic Nottet "Mud Blood" című daláról:
https://www.youtube.com/watch?v=mC8DK0Vso34
http://www.azlyrics.com/lyrics/locnottet/mudblood.html

Spoiler: A tükör egyik felén a jó (fehér), másikon pedig a rossz (fekete) énekes látható. A gonosz irányítja a "jó" tükörképet a táncolás közben. A két tükörkép harcol, küzd egymással. Nagyjából a két tükörkép együtt mozog. A jó tükörkép beleugrik a tükörbe, hogy megölje a rossz tükörképet. A tükör összetörik és üvegszilánkok közt egy fehér helyen találja magát.


My react: Nagyon tetszik a kivitelezés, a dalszöveg, a hang, a táncmozdulatok. Ezt vártam a fiatal belga énekestől. A klip átadja a dal hangulatát és mondanivalóját. Pár nap alatt 200 000-nél több megtekintést hozott össze ez a jól sikerült videó. 

Loic Nottet's Official YouTube Channel: https://www.youtube.com/user/LoicNottetVEVO
Loic Nottet's Official: http://www.loicnottet.com/
Loic Nottet's Facebook: https://www.facebook.com/L0oiicNottet/
Loic Nottet's Twitter: https://twitter.com/L0oiic
Loic Nottet's Instagram: https://www.instagram.com/loicnottet_officiel/

Iratkozz fel és kövesd be Loic Nottet énekest a fenti oldalakon!

Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem, hogy tetszett. Kövess engem is Instagramon és muical.ly-n: @ancsika97 és pinkannadrive

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...