7/22/2017

Smoothie - Új bombanővé tesz

Hozd magad formába a nyaralásra vagy a strandolásra! Leírom hogyan! 


Egy finom Smoothie segítségével bombaformába hozhatod magad! A külföldön híres smoothie nem csak azért jó és ajánlott, mert finom, egészséges, könnyed, cuki és híres, hanem azért, mert a nyár akármelyik időszakában fogyaszthatod, segít a méregtelenítésben, sok vitamint juttat a szervezetedbe és segít formába hozni magad a nyárra. Fogyasztása mellett sportolás is ajánlott, így felfrissíti az agyat, testet és a szellemet is. Ha lusta vagy? Jógázz! A #smoothie vagy #smoothies hastag alapján találhatsz az Instagramon jobbnál jobbakat és ízletesebbeket. Néhol még a receptet is leírják hozzá. Ha nincs pasid, akkor garantáltan lesz, ha ezt kipróbálod és mellette sportolsz rendszeresen. El ne feledd! Napi 3 alkalom az ajánlott! Ha fogyni akarsz, véletlenül se éheztesd magad, mert attól csak többet hízol!

Képen: Baku partjai (Azerbajdzsán)


 Íme, két saját magam által kitalált egészséges, finom smoothie recept, amitől bombaformába hozhatod magad a nyaralásra vagy strandolásra a csajokkal/pasikkal.
Ezeket az összetevőket csak mixeld össze egy mixerrel és kész is. Hidegen ajánlott a fogyasztása, de mindenhogyan csodálatos az íze és a hatása.

Képen: Frissítő ital (nem smoothie)

1. Spenót, tej, gyömbér, citromlé, víz, uborka

2. Uborka, barack, banán, körte, eper, egy kis gyömbér, citromlé, pici víz, fahéj ízesítésként (elhanyagolható, mint az ellenállás értéke :D) és a tej is fontos, de csak, aki nem allergiás a tejtermékekre.

Remélem tetszett és segítettem vele! Kövess Instán! @ancsika97
Szerkesztette és írta: I.B.A.
Köszönöm a megtekintést!
Puszi! :*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...