8/09/2017

Naplómból - Part 1 - Prince or love!?

Sokak szerint a szerelem egy vak, sötét és rossz dolog, ami nem tesz jót az embernek. A szerelem megbetegít, vakká tesz és ha ez nem lenne elég... hülyévé is. Valamennyire biztos igaza van annak, aki ezt gondolja. De mi van azokkal, akik még mindig hisznek benne? Hogy őszinte legyek, én már nem hogy a szerelemben nem hiszek, de az emberségben sem. Nem azért, mert annyira EQ bajnok vagyok, hanem mert már nem látom az emberekben azt, amit kiskoromban a 2000-es évek elején. Persze, ha pici az ember, akkor hisz a mesékben és igen, léteznek is, csak jól oda kell figyelni és mindenben meglátni a mesés vagy varázslatos dolgot. Létezik szőke herceg, de nem fehér lovon, hanem fekete híres német autóval közlekedik. :D Létezik "békakirályfi", csak nem béka, hanem békaképű (azaz nem a legszebb a világon). Panaszkodást hallok pár embertől, hogy a mai gyerekek nem használják a saját fantáziájukat, sőt nincs is nekik - vagy legalábbis elásták a homokba mélyen - ha akarok én tudom használni, de én sem használom sokszor, mert feleslegesnek tartom. Egyedül könyvolvasás közben szoktam használni, mert akkor olvas igazából az ember, ha el is képzeli és még hozzá is képzel egy-két olyan dolgot, ami ugyan nincs leírva, de elképzeled és kész... Tartsd nyitva a szemed? Igen, főleg, ha előtted áll a valódi szőke herceg! Akkor inkább ne ájulj el, ha lehet! Igen, van szőke herceg, létezik, nézz utána, ha nem hiszed! Meseszerűnek mesélem - hát valamennyire az is - de, nem az. Élőben láthatsz igazi herceget, aki nem a te herceged, de azért herceg és ha elég nagy  a képzeleted, leírhatod és kiadhatod könyvben is, hiszen elképzelted egyszer, nem?

Naplómból
Elindítom ezt a kis blogsorozatot - vagy mi a rossebet - és nemcsak a naplóm titkos "zugait" ismerheted meg, hanem a fantáziát is. Előtte azért le írom, hogy mi a fantasy és mi nem. Azt tervezem, hogy ezt a kettőt vegyítem, mert így igazán meseszerű lenne az egész és sokan olvasnák, sok olvasómnak ez tetszik.

Lányok! A szőke herceg többnyire átver, becsap. A szerelem elvakít, megbolondít. Mit is csinálj? Vegyél egy háziállatot, ami szőrös, tehát ne kígyót, békát, teknőst vagy óriáspókot - bár, az óriáspók szőrös, de sokan félnek tőle és nem cuki, nem szép - vegyél inkább cicát, kutyát, koalát, mókust, farkast, rókát vagy tudom is én. Etesd, járjon sétálni, szeresd és ő is szeret majd téged az első pillanattól kezdve. 

Szerelem vagy rajongás? Két külön dolog. A rajongás, az ha nem szeretsz valakit, csak tetszik, rajongsz érte. A szerelem ennél sokkal több. Itt az illetőt úgy szereted, ahogy van, szereted még a legrosszabb tulajdonságát is és elfogadod ahogy van. - Tehát ha rákos, akkor nem dobod el magad mellől, hanem mellette vagy. De ezt az érzelmi fogyik nem érthetik... Jó, ez egy durva példa volt. - A rajongásnál úgy kedveled vagy szereted az illetőt, hogy nem ismered, nem tudod hogyan viselkedik otthon vagy a barátai között, nem ismeritek egymást, csak szereted vagy "szerelmes vagy belé". Ezt érzed, míg nem ez a helyzet, hisz ez csak egy nagy rajongás. Én is éreztem ilyet régen, már nem. Már úgy kezelem a hírességeket, ahogy egy normális embert az utcán. Senki sem Isten, de mindenkiben benne van. Tehát viselkedj vele úgy, mintha az ismeretlen testvéred lenne. - De azért tesónak, tezsvírnek meg ilyeneknek ne szólítsd, mert megijed! :D - Na szóval, elkanyarodtam valahogy a sztároktól az utcai emberig. Sebaj, azért folytatom. Lényeg, hogy nem kell sikoltozni, ha meglátod az utcán Justin Biebert vagy a "nagyon menő rapper vagyok k*cs*g" emberkét. Nem kell őket mindenhová követni, nekik is hadd legyen magánéletük! Megérdemlik, nem? Ez mind csak rajongás. A szerelmet pedig nem írom le, mert mindenki mást érez ilyenkor, tehát én is. A szerelem erős és leírhatatlan érzés. A férfiak tudják, hogy kit fognak majd feleségül venni. Többnyire ők ebben a jóslásban jobbak, mint a nők.

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess be Instagramon vagy itt is! :D @ancsika97 Köszike!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...