8/16/2017

FAKE FACEBOOK PROFILOK

A kamu Facebook profilokról lesz szó ebben a bejegyzésben. Ezt az ötletet egy híres énekes vlog videója ihlette, de nem akarom utánozni, csak foglalkoztat ez a téma és emiatt döntöttem úgy, hogy megírom ezt.

Sok lány és fiú is arra folyamodik, hogy csinál magának egy másik, ellenkező nemű emberről, hírességről Facebook profilt, amivel kapcsolatba állítja magát a híres közösségi oldal "Családi állapot" résznél azaz beállítja Facebookon, hogy kapcsolatban van az adott nem létező személyével. 
A kamuprofilon egy eléggé "szép emberről" vagy hírességről tesz fel képet, idegen embereket jelölget be. és elég kevés adat van megadva a Névjegyében vagy bemutatkozásában.

Kik csinálják ezt? Többnyire lányok, de fiúk is szokták csinálni ezeket a kamuprofilokat. A kamuprofil készítők inkább 10-25 év közötti életkorú, de leginkább tizenéves gyerekek készítenek ilyen kamuprofilokat. 

Miért csinálják meg a kamuprofilt? Nagyzolni akarnak a barátaik előtt és az ismerőseik előtt. Van olyan is, akik csak szórakozásból csinálják.

Véleményem: Nagy hülyeségnek tartom. Ilyen életemben egyszer sem jutott az eszembe. Nem csináltam kamuprofilt Facebookon, tehát fogalmam sincs, hogy aki ilyeneket csinál, az mit érez, de azért kíváncsi lennék rá.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instagramon is: @ancsika97

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...