10/10/2019

Sokadik bejegyzés - Saját gondolatok

A céltalan embernek saját maga a legnagyobb ellensége.

A szerelem egy rossz dolog. A jó illúziója. Az ördög megtévesztő játéka. Szépnek, és jónak ígérkezik, egy ideig még az is, de később kiderül, hogy csupán csak lehúzza az ember energiaszintjét, és lenullázza azt. Később pedig, mint fájdalomra emlékszel vissza. Olyan, mint a horror filmekben a barátságos gyerek alakú szellem, ami később átváltozik egy ronda fekete kutyaszerű démonná, ami a "vacsorájára" készül.


A párkapcsolat egy két fél közötti szóbeli egyezmény, amit hívhatunk cserekereskedelemnek is. Miért? A férfinek a nő teste kell. A nőnek a férfi vagyona, és egy párkapcsolat illúziója kell. A férfi megadja a nőnek, amire vágyik, ezért cserébe megkapja a nő testét, azaz azt amire ő (a férfi) is vágyik. Ne gondoljuk túl a dolgokat!

A feltétel nélküli szeretet az, amikor nem is tudod az okát annak, hogy a másik személyt miért szereted. Csak szereted, kicsit talán még ragaszkodsz is hozzá és kész.

Minden a külsőségekről szól. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik.

Aki megaláz másokat az nem ember, és nem is volt soha semmi köze az emberiséghez. Az ilyen lényeket én csak mutánsnak hívom.

Tanulj! Tanulj! Tanulj! Tanulj! Azt tanuld, ami érdekel. Mindegy, hogy mit és honnan tanulod, csak tanulj! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...