10/16/2019

Fiúk! Itt az alapetikett randizáshoz! 1. rész

Instagramon láttam a randizás illemtanával kapcsolatban több képet, ahol pontokba szedve vannak a legalapvetőbb szabályok a randizással kapcsolatban. Csak szimpla jó tanácsok lányoktól fiúknak a randizáshoz. Azt a címet is tudtam volna adni ennek a bejegyzésnek, hogy "Mit csinálj egy randin, hogy ne égj be?"

Én is pontokba szedtem a tudnivalókat.

1. Soha ne késs egy randiról! Parasztság. Nem illik és kész. Ha véletlenül késik a busz vagy a vonat, csörgesd meg a másik felet, hogy körülbelül x időt késni fogsz a közlekedés miatt! Mindig jelezd előre a késést!

2. Mindig a fiú hívja el a lányt randizni! Ne fordítva! Ciki, ha egy fiú nem mer lépni. A lány bátortalannak fog gondolni, és az nem előnyös.

3. Randizni? Hol? dilemma: Ha nem szeretnél fizetni egy randin, akkor menjetek sétálni. Ha nem lakodalomszerű álomrandit szeretnél, menjetek cukrászdába, ahol természetesen mindketten rendeltek sütit, mert azzal, ha csak az egyik fél eszik süteményt, az mind a vendéglátóhely számára, mind a másik fél számára negatív visszajelzés. Egy étterembe bementek, ételt esztek, mert úgy illik. Cukrászdába is ez a helyzet. Ha csak az egyik személy falatozik, akkor jön le a falatozó emberkének a másikról, hogy nem szívesen van ott vele, és minél hamarabb szabadulni akar. Tehát ha nem is vagy éhes, de betévedtek egy cukrászdába vagy étterembe, akkor erőltess le valami ennivalót, még ha nem is vagy éhes, mert így illik és kész.

4. Írj, hívd, keresd! Ha egyiket sem csinálod, akkor azt hiszi, hogy nem szereted, aztán keres helyetted valaki mást, aki ír neki, felhívja és keresi. 

5. Tudj küzdeni érte! Egy kapcsolat két félről szól. Ne csak ő küzdjön érted! Te is érte! 
"Szó elszáll, írás megmarad!"

6. Hacsak nem kérdezi, ne beszélj az exeidről! Undorító!

7. Ne beszélj sokat, gyorsan! Nem szimpatikus egy olyan férfi senki számára, aki annyit beszél és olyan nagy beleéléssel, hogy közbeszólni vagy lelőni sem lehet téged.

8. Ha nem beszélsz, az is rossz. Tudj beszélni! Ne mindig ő beszéljen! Belefáradhat a sok beszédbe. Ha nincs is témád, beszél arról, mi előtted van! Még ha hülyeség is.
Lány: - Mondj valamit!
Fiú: - Hmmm. Gondolkodok... (5 perc eltelik) Most nem jut eszembe semmi.

9. Ne legyél se túl egoista, se túl pesszimista, depressziómanó! Nem vonzó! Szánalmas inkább.

10. Ha nem ugyanaz a zenei ízlésetek, ne hagyd ott! Beszélgessetek tovább! Nem illik senkit ott hagyni egy randin, ha nem volt megfelelő a partner.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...