10/29/2019

Idézetek! Megint! - #sad #emo különkiadás

A szarkazmus az, amiben jóindulatból viccelődök rajtad, de te mindig komolyan veszed és megsértődsz, mint egy óvodás.


Az ember annyit ér, amennyit a szava.

Akkor baszol rá a legjobban, ha mindenki ellened van, még a saját szüleid is, megvan a józan paraszti eszed, vannak terveid, tudod, hogy mit akarsz, dolgozol is érte keményen, mellette tanulsz, tudod mire vagy képes és a pénzhiánya illetve az adósságok tömkelege miatt nem tudsz 1-rők a 2-re jutni, nem tudod a céljaid elérni. Ráadásként ha a szüleid még ki is sajátítják a te összes vagyonodat, és úgy kezelik, ahogy ők akarják akkor végtelenül rábaszol, aztán a Mennyországban ébredsz. - Ez azért olyan hosszú és értelmetlen, mert én idéztem saját magamtól. Aki megérti ezt, annak nagy tiszteletem.

A depresszió a mély lelki fájdalomból alakul ki. Kezelni LEHETETLEN!

Az első bukás után fel kell állni, de ez nem az első, hanem a több milliomodik, ami már súlyos. Kijavítani nem lehet. Ez már a végső bukás.

10/27/2019

Felnőttek és a cyberbullying

Hol is kezdjem? Talán ott, hogy a felnőttek már java része megtanulta az interneten való böngészés élményét, illetve ennek a kisebb fortélyait alkalmazni. Hurrá. Ez már fél siker. Legalább nem a gyereket kérik meg, hogy keresse meg az x-et az y weboldalán, stb... azaz nem kérnek segítséget a gyermeküktől (vagy aki jártas az internet  és a számítástechnika élénk világában). Ez egy baromi jó dolog, addig amíg a felnőtt el nem kezdi a másik embert (még gyereket is!!!) cyberbullying-olni. Hogy mit is jelent ez a szó? Beletartozik az internetes zaklatás, megalázás, rossz hír keltés, rosszindulatú megjegyzések tétele az áldozatról az áldozat felé a különböző közösségi oldalakon. Cyberbullyingolni nemcsak gyerekek, vagy tinik szoktak!!! Már sok felnőtt is elkezdi ezt, szimplán szórakozásból. (Ez gyerekes.) Én már nemcsak egy ilyenbe futottam bele, és nemcsak egy ilyen személy próbált megalázni az internet népe előtt.



Elmesélem, hogy még 12-13 éves lehettem, amikor az egyik akkori osztálytársam édesanyukája (3 gyerekes, 1 mozgássérült gyereket nevelő édesanyáról beszélek, aki nem a szépségéről és nem is az eszéről volt híres) a Facebookon az egyik posztom alá egy elég csípős megjegyzést tett, amivel bebizonyította az IQ és EQ átlagát. No, nem akarok senkit megbántani, hiszen nincs rá okom. Én csak egy 22 éves kis csitri vagyok. Mi vagyok én egy 3 gyerekes anyukához képest, aki 50 évesen okos és csodálatos, és tapasztalt, igaz? Ezért nincs jogom bántani a másikat, hiszen "ő sem bántott engemet", nem igaz? 
Visszatérnék a történethez: megosztottam egy híres aranyos arcú színésznőről egy képet, akit akkor nagyon csodáltam, és azt írtam hozzá leírásként, hogy hasonlítunk (hajszínünk, arcformánk, érdeklődésünk, viselkedésünk, stílusunk miatt) és, hogy mennyire kedvelem. Ez a drága édesanya, pedig mit is? Ja, már emlékszem. "Te nem is hasonlítasz rá, hiszen ő gyönyörű, te pedig nem vagy az." (Pontosan nem tudtam idézni, ezért bocsánat, de a lényeget kiragadtam belőle.)
Rá 1 vagy 2 évre ez a drága édesanya levelet írt az egyik médiaszervnek, ahol cikkben közölték le azt, hogy ő mennyire egy jó anyuka, és a fogyatékos gyermekét mennyire jól ápolja, és segítséget szeretne kérni, mert kevés a "segély".
Megértem, ha valaki úgy gondolja, hogy én nem vagyok szép, stb... de én nem úgy osztottam meg azt az adott posztot, hogy én "gyönyörű vagyok, mint ő" Magyarul az illető medveanyuka félreértelmezte magát a posztot, ideges volt, és gondolta, hogy beszólhat nekem, mert gondolom neki is mindig beszólogattak kis korába a "szépsége" miatt. Ha pedig ő valóban úgy gondolta, hogy én nem vagyok szép, akkor legalább privát üzenetben reagálhatta volna le a történteket intelligens módon, nem ily szemtelenül, mint egy 6 éves kisgyerek.

Kérdem én. Ha egy asszony így viselkedik a másik gyerekével, az mennyire lehet jó szülő? Szerintem egyáltalán nem. De ez is csak egy jelentéktelen egyéni szocvélemény.

Kinek nem inge, ne vegye magára! Köszi! 

Mit érdemelnek ezek a "szülők"?

10/24/2019

Koffeinmegvonás tünetei

Aki koffeinfüggő az nagyon jól tudja, hogy ha akár 1 napig nem kap az agy és a test koffeint, úgy ahogy megszokta, akkor bizony nagyon rossz következményei lehetnek, amik nagy fájdalommal járhatnak, illetve halállal is végződhet. Nem érdemes azzal erőltetni a koffeinről való leszokósdit, hogy egyből leállunk a koffeinbevitellel, ugyanis sok tünet jöhet elő, ami hátráltathatja az agyi működést.

Aki nem koffeinfüggő és napokig, vagy akár hetekig, hónapokig nem iszik koffeintartalmú italokat, annak meg sem kottyan, ha kihagyja az étrendjéből a koffeinbevitelt.


Na, de mi történik, ha egy koffeinfüggő személy, aki naponta legalább 1-2 csésze kávét/energiaitalt fogyaszt el, és egyszer csak úgy dönt, hogy leszokik a koffeinről és nem iszik többé? Milyen tünetek léphetnek elő?

1. erős fejfájás
2. hányinger
3. gyengeség
4. aluszékonyság
5. rossz közérzet
6. valakinél erőszakos viselkedést okozhat
7. csökkent koncentrációs képesség
8. 2 óra ébrenlét, utána 2 óra alvás tünetegyüttes
9. sokáig tartó koffeinmegvonásnál nagyon erős fejfájás miatt halál is bekövetkezhet

10/21/2019

Nem! Nem adom kölcsön!

Nem én vagyok egyedüli ember a világon, aki valamit kölcsönadott valakinek azt remélve, hogy majd később visszakapja azt, de sajnos tévedett. Ha meg nem adtad volna kölcsön azt az adott dolgot az illetőnek, akkor pedig te leszel az "önző kutya". Természetesen senki sem szeretné, hogy így nevezzék, ezért kénytelen az ember a cuccait a másiknak kölcsönadni. Igaz? Hát persze, hogy igaz.


Eléggé rosszul tudjuk magunkat érezni (az emberek nagy része), hogyha nem kapja vissza a kölcsönbe adott dolgait a másik féltől. 

Sajnos van olyan, hogy amit valaha valakinek kölcsönadtunk soha, de soha nem kerül vissza hozzánk.

Marketplace problémája (FaceBook opció)

Ott mindenki mindent szabadon áruba bocsájthat, és értékesíthet. Ez jó is, de sajnos van rossz, sötét oldala ennek a Facebook által szabadalmaztatott Marketplace funkciónak. Hogy mi vele a baj?


Például az, hogy lopott cikkeket bocsátanak árusításra. 

HELYESÍRÁSI HIBÁK TÖMKELEGE! Idegesítő.

Akárki, akármit áruba bocsájthat azaz törött telefontól kezdve meghibásodott, nem működő mosógépig, mindent pénzért akarnak eladni. Gondolják, hogy alkatrésznek adják el, de csak vissza kellene menni abba az áruházba, ahol az eszközt vették, megkérdezni ott, hogy átveszik-e alkatrésznek, ha pedig nem akkor úgyis mondják, hogy hova kell vinni. Eladásra bocsájtani egy működésképtelen eszközt nemcsak bűn, de hülyeség is. Aki ilyet csinál az biztos, hogy józan paraszti ész hiányában szenved. Vagy legalábbis szerintem. Mit gondol az az ember, aki ilyet csinál? Hogy bárki is megveszi?

10/16/2019

Fiúk! Itt az alapetikett párkapcsolathoz! 2. rész

Barátnőm mindent elsodró kérdése hozzám: Miért van az, hogy te adsz tanácsot másoknak a randizáshoz, és a párkapcsolatokhoz? Hiszen neked nincs is még senkid. 👀
Én: Mesteredzők nem játszanak! 😂👍


1. Mindig a te javadat fogja nézni, soha nem a sajátját. Tegyél te is így!

2. Simogasd, öleld meg, puszild meg! Nem fertőz! Hidd el, boldog lesz ha ezeket megteszed.

3. Ne legyél udvariatlan! Ha fázik, add oda neki a pulcsidat és mindig nyisd ki előtte az ajtót!

4. Ne játszd meg magad! Légy önmagad! Díjazni fogja. (vagy nem)

5. Mindig szórakoztasd! Ne unatkozzon melletted!

6. Ha szereted, bizonyítsd is neki, ne csak mondd! A tett sokkal többet ér, mint a szó.

7. Nem kell neki drága autó meg milliók. Csak te kellesz neki.

8. Mindig becsüld meg! Lehet, hogy nála jobbat nem találsz az életben.

9. Rá mindig számíthatsz,ő is számíthasson rád! Ne titkolózz előtte!

10. Légy kompromisszumképes! Egy házasság is ezzel működik jól.

+1 Hallgass rá, mert mindig igaza van! Tényleg!!!

Zárszó:
"Aki kell, az kell. 
Nem azért, amilyen, 
hanem annak ellenére, 
hogy bármilyen."

Fiúk! Itt az alapetikett párkapcsolathoz!

Ahogy ígértem, most jövök nektek ezzel a bejegyzéssel, ami a "Fiúk! Itt az alapetikett randizáshoz! 1. rész" című bejegyzésem folytatása.


1. Mindig kísérd haza! Ha esik, ha fúj, ha fáradt vagy, ha lusta vagy. MINDIG! Annál gázabb nincs, mikor maga megy haza egyedül, főleg este a sötétben.

2. Lehetőleg ne nagyon beszélj olyanokról, hogy például aznap reggel mennyire ügyesen egy szívecske alakút kakiltál! 😂

3. Legyél férfi, és ne várd el, hogy ő menjen hozzád! Az Isten szerelmére! Ő nő! Ha akarsz tőle valamit, keresd!

4. Éreztesd vele, hogy nő! Bókolj neki! De csak mértékkel! Könnyen nyomulásnak tűnhet vagy te tűnhetsz nyominak. 😂👌

5. Ha veszekszik veled, azt azért teszi, mert szeret és fontos vagy számára. Akkor van baj, ha már nem vitázik és nem veszekszik.

6. Bármit, amit támadásnak vagy kioktatásnak veszel, az csak szimpla aggódásból csinálja.

7. Ha besértődik, ne sértődj be te is! Próbáljatok nyugodtan beszélni egymással a problémákról! Ezzel be tudod bizonyítani neki, hogy képes vagy küzdeni érte, és képes vagy miatta félre hajítani a büszkeségedet.

8.  Ne hanyagold el! Éreztesd vele, hogy szereted és fontos a számodra! Egy videójáték nem fontosabb, mint ő!

9. Nyilván mivel együtt vagytok, szeretne veled több időt tölteni, ezért próbáld pár programodba őt is bele tervezni!

10. Szeresd smink nélkül is! Fogadd el, hogy nem mindenki lehet címlaplány!

Fiúk! Itt az alapetikett randizáshoz! 1. rész

Instagramon láttam a randizás illemtanával kapcsolatban több képet, ahol pontokba szedve vannak a legalapvetőbb szabályok a randizással kapcsolatban. Csak szimpla jó tanácsok lányoktól fiúknak a randizáshoz. Azt a címet is tudtam volna adni ennek a bejegyzésnek, hogy "Mit csinálj egy randin, hogy ne égj be?"

Én is pontokba szedtem a tudnivalókat.

1. Soha ne késs egy randiról! Parasztság. Nem illik és kész. Ha véletlenül késik a busz vagy a vonat, csörgesd meg a másik felet, hogy körülbelül x időt késni fogsz a közlekedés miatt! Mindig jelezd előre a késést!

2. Mindig a fiú hívja el a lányt randizni! Ne fordítva! Ciki, ha egy fiú nem mer lépni. A lány bátortalannak fog gondolni, és az nem előnyös.

3. Randizni? Hol? dilemma: Ha nem szeretnél fizetni egy randin, akkor menjetek sétálni. Ha nem lakodalomszerű álomrandit szeretnél, menjetek cukrászdába, ahol természetesen mindketten rendeltek sütit, mert azzal, ha csak az egyik fél eszik süteményt, az mind a vendéglátóhely számára, mind a másik fél számára negatív visszajelzés. Egy étterembe bementek, ételt esztek, mert úgy illik. Cukrászdába is ez a helyzet. Ha csak az egyik személy falatozik, akkor jön le a falatozó emberkének a másikról, hogy nem szívesen van ott vele, és minél hamarabb szabadulni akar. Tehát ha nem is vagy éhes, de betévedtek egy cukrászdába vagy étterembe, akkor erőltess le valami ennivalót, még ha nem is vagy éhes, mert így illik és kész.

4. Írj, hívd, keresd! Ha egyiket sem csinálod, akkor azt hiszi, hogy nem szereted, aztán keres helyetted valaki mást, aki ír neki, felhívja és keresi. 

5. Tudj küzdeni érte! Egy kapcsolat két félről szól. Ne csak ő küzdjön érted! Te is érte! 
"Szó elszáll, írás megmarad!"

6. Hacsak nem kérdezi, ne beszélj az exeidről! Undorító!

7. Ne beszélj sokat, gyorsan! Nem szimpatikus egy olyan férfi senki számára, aki annyit beszél és olyan nagy beleéléssel, hogy közbeszólni vagy lelőni sem lehet téged.

8. Ha nem beszélsz, az is rossz. Tudj beszélni! Ne mindig ő beszéljen! Belefáradhat a sok beszédbe. Ha nincs is témád, beszél arról, mi előtted van! Még ha hülyeség is.
Lány: - Mondj valamit!
Fiú: - Hmmm. Gondolkodok... (5 perc eltelik) Most nem jut eszembe semmi.

9. Ne legyél se túl egoista, se túl pesszimista, depressziómanó! Nem vonzó! Szánalmas inkább.

10. Ha nem ugyanaz a zenei ízlésetek, ne hagyd ott! Beszélgessetek tovább! Nem illik senkit ott hagyni egy randin, ha nem volt megfelelő a partner.

A blognak lett egy Facebook oldala

1 évvel ezelőtt megszavaztattam a blog olvasóival Instagram-storyban, hogy legyen-e a blognak Facebook oldala, ahol a többség úgy döntött, hogy legyen. Én viszont eléggé féltem tőle, hiszen én még nem vagyok nagy blogger, és talán nem is leszek. Nemrég pedig rávettem magamat, hogy készítsek egy Facebook kedvelői oldalt, és ott osztom már meg a bejegyzéseket. Ott fogok minden újonnan közzétett cikket/bejegyzést megosztani azokkal, akik követik az oldalt és a blogot. 


Aki szeretné követni a blogot, nekik javaslom elsősorban, hogy bekövessék vagy lájkolják a Facebook oldalt. Ha valaki úgy dönt, hogy segít nekem a népszerűsítésben, annak előre is köszönöm!

Link: https://www.facebook.com/kiwipancakeblog/

10/13/2019

Álomtanterv

Egy Forma-1 kedvelő álomtanterve


MAGYAR IRODALOM: Forma-1-es pilóták életrajza
MAGYAR NYELVTAN: Pilóták és csapatok nevei helyesen írva
MATEMATIKA: Köridők kiszámítása és a 107%-on kívülre eső pilóták megnevezése százalékszámítással
TÖRTÉNELEM: Ferrari istálló történetének megismerése, óraadó: Mattia Binotto
FÖLDRAJZ: Forma-1-es nagydíjhelyszínek megismerése a világ minden táján
BIOLÓGIA: Max Verstappen és Romain Grosjean idegeinek vizsgálata, Alex Albon és a majom rokonságának vizsgálata, George Russel és a
TESTNEVELÉS: 1 kör futás a Hungaroringen
IDEGEN NYELV: Thai nyelvlecke Alexander Albonnal
FIZIKA: Lina gyorsulásának kiszámítása (Sebastian Vettel 2019-es autójának (Ferrari SF90) Lina lett a neve)
ÉNEK-ZENE: Éneklés, óraadók: Lando Norris és Carlos Sainz Jr.


Egy kis Forma-1-es vidámság

Michael Schumacher és Eddie Irvine együtt mennek szafarizni. Éjjel Eddie fura hangokat hall, kinéz és látja, hogy Schumachert egy oroszlán üldözi, kiabál is neki:
- Fuss, Michael!
Mire Schumacher:
- Ne aggódj Eddie, már van 3 kör előnyöm!


Biztonság, luxus, kényelem,
Kimi (Räikönnen) vezet részegen,
Előtte egy jó nagy szakadék,
Nyomja a gázt a rohadék.

Sebastian Vettel - Lewis Hamilton: Titanic, a true love story

Melyik Kimi Räikönnen kedvenc dala?
- A "jégből vagyok, talán fel sem olvadok"


Egy kis mostani...

"Szeretek Japánba repülni! Ott mindenki akkora, mint én." Bernie Ecclestone

Magnussen: Suck my balls!
Nico Hülkenberg: See ya later!

Hogy hívják a kínai Forma-1-es pilótát?
- Kinyír a kanyar!

Ritkán látlak, mint Baumgartner a kockás zászlót.

Baumgartner: 
- Előttem a cél, és még 21 autó.

Kevés vagy, mint Alonsoban az elegancia.

Randin.
Lány: És szereted a Forma-1-et?
Fiú: Nem.
Lány: Akkor SUCK MY BALLS BI!%@! *és a csaj elmegy inkább Forma-1-et nézni*

10/12/2019

Utolsó előttihez - hosszú publikált magánlevél 2019

Én hívtalak el randizni, mert láttam, hogy nem vagyok közömbös a számodra. Én vettelek rá arra, hogy kimozdulj és randizz velem. Odaadtam a legkedvesebb könyvemet neked, amivel csak segíteni akartam neked. De a szívemmel együtt nálad maradt a Titok. Tudom, hogy nem szeretsz olvasni, ezért is írom meg itt azt, amit szeretnék. Úgysem fogod elolvasni, mert nem is akarod. Magadba zárkózva alszol vagy rajzolsz. Arról álmodozol, hogy valaki szeressen, de nem tudod befogadni a szeretetet. Te mondtad, hogy egy főnyeremény vagyok. Te pedig elszórtad. Megbíztam benned. Megbántva érzed magadat, mert megtanítottalak csókolni. Pedig ez nem egy rossz dolog, de te mégis támadásnak vetted. Szerettem és hittem, míg rá nem jöttem, hogy boldog te még mellettem sem lehetsz. Nem emelhetlek fel a fellegekbe a szerelmemmel, mert te nem hagyod. Megtanítottam neked, hogy hogyan kell igazán szeretni és törődni, de te mindezt inkább kihasználtad. Mindig én írtam neked üzenetet, pedig neked kellett volna. Azt mondtad, hogy van egy másik lány, akit sokkal jobban szeretsz, mint engem, és ha ő feltűnne a színtéren, akkor elhagynál érte gondolkodás nélkül. Most pedig engem okolsz, hogy nem becsültelek meg eléggé, mert mindent megtettem érted. Ez neked kevés. 




Mindig én beszéltem. Ha nem beszéltem, mert kiszáradt a sok beszédtől a szám, csak ültünk vagy feküdtünk egymás mellett napokig és aludtunk. Én élni akarok. Vinni valamire az életben. Az életembe a lazsálás 3 napig nem tartozik bele. Én utazni akarok, és élményeket szerezni, nem pedig egy srác mellett lenni szótlanul napokon keresztül. Élni akarok. Gyereket szülni. Családot! Boldog akarok lenni! Fekete cicát akarok simogatni a kertemben egy napozó ágyon. Te csak azokról tudtál beszélni, amiket utálsz. Utálod a macskákat és a kutyákat. Nem akarsz gyereket. Én imádom az állatokat, a természetet, és a gyerekeket. Ha viccelődtem, mindig gúnyolódásnak vetted. Sosem kerestél, nem írtál. Én törődtem veled. És mindezt miért? Mert szeretni akartalak, de te nem akartad. Nincs célod a jövődben. Nekem millió van. Adjak? Azt mondtad, hogy sokban egyezünk, aztán azt vágtad a fejemhez, hogy azért nem illünk össze és szakítanunk kellene, mert nincsenek közös kedvenceink. Gyenge vagy testileg, lelkileg, tudatilag és élményileg. Nincs vágyad. Nem akarsz elutazni Spanyolországba, vagy Hawaiira. Nem akarsz megtanulni egy nyelven sem. Nem szeretsz olvasni, és lassan is olvasol. Burger Kingbe akartál meghívni, mert volt egy kuponod. Ne haragudj, de ez nevetséges. Engem rángattál, hogy menjek el mindig a házad elé. Hazakísérni? Nagy nehezen megtanítottam neked, hogy illik a lányt hazakísérni, ha tetszik, ha nem. Amikor hazakísértél végre és megköszöntem, az volt a válaszod, hogy: "Ez a dolgom". De én egy "Szívesen-t" vártam. Azt mondtad, ha hazaértél írsz, de csak rá 4 órára írtál. Aztán mondtad, hogy ne beszéljünk aznap. Ne keresselek, ne írjak. Rendben. Elfogadtam. Megakartál változtatni olyanná, amilyen 100 %-ig nem vagyok. Egy plázacicává. Én inkább a kórházra és a betegekre költeném a pénzem (de annyira sajnos még nem vagyok gazdag). Nem tudsz egy lányért küzdeni. Hiába mondtam el, hogy hogyan kell egy lányt újra és újra meghódítani vagy küzdeni érte. Te a kisujjadat sem mozdítottad és azt hajtogattad csak, hogy nem tudod hogy kell. Találkozóknál 99 %-ban késtél. Ez nem előnyös. Alapműveltség? Haha. Etikett? Pláne messze van tőled. Univerzum vs. Világ. Azt mondod, hogy nagyon érzékeny vagy és fogadjam el. Igen, de nem kell mindig minden ok nélkül sírni, mint egy óvodás, akit megvertek. Én is érzékeny vagyok, de mégsem szólalok meg, ha fáj valami. Mindent kibírok, mert megerősödtem, de te nem akarsz megerősödni, mert még nem élted át a legrosszabbat, amit én. Sajnálom, ez az igazság. Ez van. 




Azt hiszed, hogy majd én keresni foglak, de hidd el, már nem. Nem mozdítom érted a hajszálamat sem. Nem érdekel. Beszélni akarsz? Írsz. Nem akarsz beszélni? Akkor soha nem fogunk, mert én elmegyek. Távol tőled. Távol minden emléktől az igaz szeretet útján a jó élmények irányába. Talán már nem vonzok be olyan fiút, amilyen te vagy. Talán találkozok azzal, akit igazán megérdemlek. Miattad már azért nem izgulok, mert elég sokat izgultam miattad, érted. Már magammal is foglalkoznom kell. Egyszer élek, és én döntöm el, hogy hogyan élem meg. Én döntöm el, hogy mire pazarlom vagy nem pazarlom az időmet és az erőmet. Már nem érdekel, hogy mi lesz veled. Megoldod. Nagyfiú vagy. Én pedig nem leszek az anyukád soha. Maximum egy vagy több szuper cuki csoda babának lehetek az édesanyja a jövőben, nem pedig egy felnőtt férfié. Egy boldog életet akarok élni. Azt akarom, hogy a családomnak is csodás élete legyen, ha nem is tökéletes.Bár azt sem tudom, hogy őszintén akarok-e ezek után bármi jó dolog után reménykedni, főleg egy boldog párkapcsolat után, ahol a másik fél megtisztel, szeret, és képes udvarolni. Mindig a herceg udvarol a hercegnő-jelöltnek, nem pedig fordítva, de te ezt sem tudtad. Őszintén remélem, hogy minél előbb észhez térsz és megszabod a vágyaidat, céljaidat, amiért megküzdesz és boldogan teszed magadévá.

10/10/2019

Sokadik bejegyzés - Saját gondolatok

A céltalan embernek saját maga a legnagyobb ellensége.

A szerelem egy rossz dolog. A jó illúziója. Az ördög megtévesztő játéka. Szépnek, és jónak ígérkezik, egy ideig még az is, de később kiderül, hogy csupán csak lehúzza az ember energiaszintjét, és lenullázza azt. Később pedig, mint fájdalomra emlékszel vissza. Olyan, mint a horror filmekben a barátságos gyerek alakú szellem, ami később átváltozik egy ronda fekete kutyaszerű démonná, ami a "vacsorájára" készül.


A párkapcsolat egy két fél közötti szóbeli egyezmény, amit hívhatunk cserekereskedelemnek is. Miért? A férfinek a nő teste kell. A nőnek a férfi vagyona, és egy párkapcsolat illúziója kell. A férfi megadja a nőnek, amire vágyik, ezért cserébe megkapja a nő testét, azaz azt amire ő (a férfi) is vágyik. Ne gondoljuk túl a dolgokat!

A feltétel nélküli szeretet az, amikor nem is tudod az okát annak, hogy a másik személyt miért szereted. Csak szereted, kicsit talán még ragaszkodsz is hozzá és kész.

Minden a külsőségekről szól. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik.

Aki megaláz másokat az nem ember, és nem is volt soha semmi köze az emberiséghez. Az ilyen lényeket én csak mutánsnak hívom.

Tanulj! Tanulj! Tanulj! Tanulj! Azt tanuld, ami érdekel. Mindegy, hogy mit és honnan tanulod, csak tanulj! 


To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...