7/01/2019

Spontán öngyulladás 2. rész - Külsőségek

Mi is ez a jelenség?
Az ember egyszer csak a semmiből elkezd kék lánggal égni. A tűz forrása a mellkas belső része. Csak az élő szövet ég el, magyarul addig ég a test, míg van élő szövet, nem tovább, nem gyújt meg semmit körülötte. Nem jár fájdalommal ez a fajta égés. Beszámolók alapján, az áldozat nem kiabál, nem ijed meg, úgymond nyugodtan ég el. (AZTAQRVA!!!! - Elnézést, költői hozzászólás 😂) 
A test után óriási adag korom, illetve folyékony sárga zsír marad. Többnyire még a testből csak a lábfejek maradnak meg, azaz oda nem terjed tovább a láng.


Évek alatt a világon csak pár darab ilyen esetet regisztráltak. Senki semmit nem tud kutatási eredményként felmutatni az ilyen esetekben. nem tudni, hogy mi okozza a tüzet, nem tudja senki, hogy miért csak a lábak nem égnek el stb...  Jelenleg is folynak kutatómunkák az öngyulladással kapcsolatban, amikkel nem igazán jutnak sikerre a kutatók, laboránsok. 

Több száz évvel ezelőtt volt regisztrálva a legelső ilyen eset (1700-as évek), ami nagy port kavart akkoriban. Úgy gondolták (és a mai napig sokan mások is), hogy rossz szellemekhez köthető a dolog, vagy azért éghetnek el az embereke, mert ez a büntetésük a gaztetteikért Istentől.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...