7/09/2019

A One Direction 3 éve nem létezik


A csapatot a kezdetekkor Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne és Zayn Malik alkották. 5 fiatal srác külön-külön jelentkezett az X-Faktorba (2010), ahol aztán egy nagy csapattá boronálták őket, és itt kezdődött meg a lányok által nagyon is kedvelt csapat karrierje.


Első közös albumuk az Up all Night 2011-ben, a második albumuk a Take me home 2012-ben, a következő évben pedig 2 album is megjelent. Az egyik a Midnight Memories címet viseli, míg a másik a This is us néven híresült el. 2015-ben adták ki az utolsó zenei albumukat, ami a Made in the A.M. nevet kapta. 


A csapat eredetileg ír-angol.


A leghíresebb tagjuk a helyes, cuki, kedves, nagyon udvarias, hosszú hajú Harry Styles.


Zayn Malik a szólókarrierje elkezdése végett távozott a csapatból, így a fiúk már csak 4-en folytatták a fellépésekre menetelt. Ilyenkor már az összes tag külön Hotelekben szállt meg, egymástól messze. Megunták az egyfolytában együtt utazást, és a nagy haverságból lett egy kisebb összezörrenésszerű vita, ami által 2016-ban a csapat VÉGLEG feloszlott, annak ellenére, hogy az ígérték, hogy csak 1 év szünetre mennek el, és visszatérnek a közönség, rajongóik számára. A rajongók becsapva érzik magukat emiatt, de legalább lesz mit mesélni a fiatalabb generációnak. Például azt, hogy létezett egy nagyon jó énekes fiúcsapat, akiket mindenki szeretett.


Louis és Liam édesapák lettek, míg a One direction összes tagja elindította a saját maga pályafutását. Kiadták az első saját lemezüket és dalaikat. Harry pedig egy filmben is szerepet kapott, ami miatt levágatta a haját.

A nevüket az alapító tag Harry Styles találta ki.

Egy kis személyes: Harry és Niall volt a kedvencem közülük. 😎😂

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...