7/10/2018

My top 5 favorite russian song (HU)

Sziasztok!


Elhoztam nektek a kedvenc videóklippjeimet és énekeseimnek a dalait! Remélem, hogy nektek is tetszeni fognak a zenék! Kövessetek be Instán! @ancsika97


1.Егор Крид - Будильник (премьера клипа, 2015)

Képen: Egor Kreed / Forrás: last.fm
Az előadó egy Egor Krid vagy Egor Kreed nevezetű 24 éves orosz énekes, aki a sármos arcával, izmos testével és ügyesen összerakott dalaival dobogtatja meg a mai napig a hölgyek szívét. Az énekes nemsokára eléri a világhírűség legmagasabb fokát, de még nem ismeri minden ország, szóval harcol a nemzetközi sikerért.

2. LIVE | SMASH, Polina Gagarina & Egor Krid - Team 2018
Képen: Polina Gagarina / Forrás: best-wallpaper.net
Az előző előadó hangjával és a 2015-ös Euróvíziós Dalfesztiválon Oroszországot képviselő csodálatos hangú hölgy énekével kápráztatják el a futball (foci) rajongókat.

3. Alex Sparrow - Сумасшедшая (Official Rus Video)
Alex Sparrow azaz Alexej Vorobjev vagy Vorobjov 2011-ben bekerült az Euróvíziós Dalfesztiválra a Get you c. dalával, amiben az énektudásával és tánctudásával is magába bolondította Düsseldorfot és a közvetítés nézőit. Ez a videó a párkapcsolaton belül történő vicces szívatásokról szól. Ne próbáljátok ki!

4. SEREBRO - МАЛО ТЕБЯ
Képen: SEREBRO - Szerebro / Forrás: AzerNews

A SEREBRO lányokat a Mi Mi Mi c. számuk által ismerheted, de van még a Mama Luba c. (Mama Lover c. angol verzió) híres daluk, ami országokat hódított meg. A feltörekvő lányok világhírnévre hajtanak. Hajrá lányok!

5. MBAND - Она вернeтся

Képen: MBAND / Forrás: Cosmopolitan RU
Ők az orosz One Direction. Nagyon híresek lettek Oroszországban és a környéki országokban. A csapat 2014-ben alakult meg és azóta is a Velvet Kiadóval dolgoznak együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...