3/06/2018

Top 5 legjobb pasi - DJ

Saját toplistámat írom le! (Jó az ízlésem pasik terén, tehát valószínűleg neked is tetszeni fognak a megadott fiúk.)

5. Devin Wild: Barna haj, barna szem és cuki kerek pofi jellemzi a külsejét. Zenéje szuper jó. Ő egy hardstyle DJ és lassacskán halad a világhírnév felé... Ki ne felejtsem! Magas és izmos.

4. Alan Walker: Alan egy brit-svéd nemzetiségű srác, aki csak 5 nappal fiatalabb nálam. Zene készítést az internetről, tutorialokból tanulta. Elég gyorsan szerzett hírnevet és már világhírű DJ-vé nőtte ki magát. Amúgy izmos és jóképű.

3. Mesto: Mesto egy kék szemű szőke holland DJ. Olyan magas, mint Mike és lényegében future house zenéket gyárt. A pimaszul fiatal srác még most indul el a hírnév felé, de már nagyon sok követőre tett szert a világ minden táján. Szerény, kedves, cuki és igen jóképű. Bomlanak utána a csajok.

2. Mike Williams: '96-os születésű holland DJ már minden földrészen egyre híresebb és híresebb. Sok szuper saját zenéje van, illetve ha zene remixelésről van szó, abban sem kispályás. A lánytestvérével járják a világot fellépésről fellépésre. Mike egy vicces és aránylag higgadt, szerény srác. Külsejére is rátérek. Maaaaaaaaagaaaas, de naaaaaagyon. Szép barna szemei vannak és izmos. A feneke pedig jobb, mint az enyém... irigy vagyok. :P :D

És pampara pampara pamm... 1. Hardwell:  A cuki alacsony srácnak van egy barátnője, aki a munkatársa is egyben. Van egy cuki mopsz kutyusuk, akit mindenki imád és emiatt már van egy Insta profilja is annak a drágaságnak. Hardwell kedves, vicces és nem árt megnézni, hogy külsőleg mennyire jó pasi. Izmos, piros pozsgás arcú, aki 5 évet simán letagadhatna az életkorából. Sármos és a zenéje is jó. Brutálisan sok rajongója van. Külsejére visszatérve. Láttad már a fenekét?

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán is! @ancsika97

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...