3/28/2018

Közérdekű közlemény - Jó hír

Sziasztok! Hi everyone!


Van egy nagyon szuper hírem számotokra!

A laptopomat megcsinálták a számítógépes szervízben, így már sokkal több és sokkal jobb bejegyzéseket tudok nektek készíteni.

Heti 3 alkalommal 3 db bejegyzést fogok közzé tenni délutánonként.

Igyekszem számotokra a legjobbat leírni a legjobb minőségben!

Remélem, hogy nem fogtok bennem csalódni!

Köszönöm, hogy egyre többen olvassátok a blogot! Hihetetlenek vagytok! Szeretlek titeket! Remélem, hogy a bejegyzéseimmel mindenkinek segítek (már ami olyan) illetve jól szórakoztok az olvasása közben!

Köszönöm, hogy vagytok!

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett a bejegyzés! Kövess be Instán! @ancsika97

3/27/2018

Pont-vessző Kampány

Sok pontos vesszős tetkót láthatsz, de nem tudod, hogy mi értelme van annak, hogy magára tetováltat valaki egy mondatvégi írásjelet. Itt leírom, hogy mit jelent ez a pontos vesszős szimbólum az embereken.
Ez egy Kampány az öngyilkosság és depresszió ellen... ha lehet így fogalmazni.
Sokan küzdenek depresszióban, ami annyira súlyos, hogy már a saját halálát kívánja a depis illető, mert úgy érzi, hogy nem bírja a sok szenvedést és elege van az életéből. A világban elég sok a rossz dolog... például nem tudnak az emberek szeretni, nem tudnak senkivel együtt érezni (mert hát minek, neki szerelmi csalódása van, de a másik csak rákos lett, fájdalmai vannak, nem törődik vele senki, a szerelmi bánat pedig olyan fontos... ). Ilyen az élet, mindenki magával törődik és ezáltal sajnos a depresszióba esés kockázata is megnő azáltal, hogy nem törődünk a másikkal, aki ezt természetesen észre is veszi.
A lényeg: a pontosvessző egy depresszió és öngyilkosság elleni kampány.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! @ancsika97

3/25/2018

Mi az az Instagram?

Elég sok ember nem tudja, hogy mi az az Instagram és nem is tudja, hogy hogyan kell használni. Én itt mindenre fényt derítek.

Az Instagram egy képmegosztó applikáció, ahol szépen elkészített képeket publikálhatsz. Ez nem Facebook, ahová csak profilról készült képeket kell/lehet megosztani. Ide azok raknak fel képeket, akik művész hajlamokkal rendelkeznek és fotóznak hobbi szinten. Ez nem Facebook, ahová a csücsörítős képeidet rakhatod fel... nem erre való. Sajnos, sokan nem értik, hogy az Instagram, az nem Facebook... ide művészi fotók kerülhetnének fel... egy selfie pedig nem művészi, akármilyen filtert teszel hozzá... Bocsánatot kérek azoktól, akiket ezzel megbántottam, de ezt az alkalmazást a leírtak miatt hozta létre a kitalálója. Bocsika mégegyszer!

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán is! @ancsika97

3/09/2018

KisBlogNapló #3 + Közlemény!!!

Elkezdtem írni egy jó kis sztorit, ami hasonlít a Szürke Ötven Árnyalata c. sikeres könyv műfajához. Ennek lesz két blogverziója is, amit olvashattok, de az eredeti papírra írt verziót (azaz a 3. Verziót) viszont nem. Történetet fogok leírni nektek dialógusokkal, humorral, tehát erotikus részt teljesen nem írok le ellenben a papírverzióval, ahol a szereplő szex alapú gondolkodásán keresztül a "hogyan b@&©tt meg" kategóriáig mindent leírok (amit persze ti nem olvashattok, sajnálom). Remélem várjátok!

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instagramon is! @ancsika97

Visszafogadnád az exed?!?!

Sírógörcsöt kapok, ha valaki a jelenlétemben azt mondja, hogy vissza menne az exéhez... Ennél normáltalanabb ember a világon nincs. Instagram-storyban tartottam egy szavazást, ahol megkérdeztem az Instagramon követő olvasóktól, hogy ők vissza mennének-e az exükhöz és a 100%-uk a nemet szavazta meg. Ennek igazán örültem. Ki az az elmebeteg, aki vissza szeretne menni az exéhez?! Nem normális dolog, ha valaki vissza kívánja az exét. Meghökkenő, dühítő és szánalmas. Aminek egyszer vége, annak már végleg vége. Ha valaminek vége van, annak megvan a nyomós oka. Az ember szórakozásból nem szakít valakivel. Nem szabad, sőt tilos vissza fogadni a volt párunkat, mert nem fog megváltozni soha!!! Vagyis lehet, hogy megváltozott, de a te jelenlétedben a múltbéli ember jön ki belőle. Az ex minden okból maradjon ex! Nem fogadjuk vissza, mert abból csak baj származhat! Stimmt?

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán is! @ancsika97

Háziállataimról

Még nagyon pici voltam, mikor kaptam egy fekete kiscicát az anyukám munkatársai által. Az új kiscicámat (aki egy kislány volt) Korminak neveztem el. Kicsi fekete szőrű, hihetetlenül cuki és bolyhos volt. Imádtam. Ő volt az első cicám. Utána született három kiscicája. Az egyik fekete volt, a másik kettő pedig fekete-fehér foltos. Hogy őszinte legyek, én már nem is emlékszem a kiscicák nemére, csak arra, hogy az egyik fekete-fehér cicát Félixnek neveztem el és ő fiú volt. A cicák cseperedtek és eközben lett egy hullámos papagájom. Színe zöldes volt és mindig csipogott (nagyon cukin). Ezek után az egyik lánycicának (azt hiszem, hogy a feketének) született pár kölyke, abból egy cicát nem adtunk el. Aki megmaradt az egy fekete fiú volt. Nagyon aranyos volt, hagyta magát megfürdetni egyszer. :))

Anyukáméknak mindig óriási farkaskutyáik voltak. A nagybátyám ott maradt a szülői háznál és vett egy pici fiú farkaskutyát. 8 éves lehettem, amikor utoljára láttam azt a szép kutyust gyerekkoromban. 17 évesen mentem azóta először oda. Óriási nagy kutya lett belőle és nem ugatott, csak dörgölőzött, szagolgatott, és mellettem, velem ment amerre én is.

Van egy Bejgli nevű kutya, aki az én szemem fénye, de róla sokat nem szeretnék elmondani. Beagle-tacskó keverék, 4 éves és kislány.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán! @ancsika97

3/08/2018

Kedvenc fánkom receptje - Epres-fahéjas fánk

Saját recept (vagyis nem tudok róla, hogy másnak is ez eszébe jutott...)

Epres-fahéjas fánk

Hozzávalók:
- fél kg liszt
- 1 db tojás
- fél l tej
- 1 csomag szárított élesztő (de jó az igazi élesztő is)
- ízlés szerinti cukrozás (nálam 3 ek.)
- 2 tk. Fahéj
- ízlés szerint valamennyi kockázott eper
- olaj, amiben kisütöd

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán! @ancsika97

3/07/2018

Smoothie time!

Hozzávalók:
- 1 db alma (kockára vágva)
- 1 szál sárgarépa
- 2 db közepes paradicsom
- 2 db közepes banán
- víz vagy tej (én tejjel szoktam)
- 3 tk. Citromlé

Fogyaszd egészséggel! Reggeli turmixként ajánlom!

Egészségedre!

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán is! @ancsika97

Munkahely + Kitiltottak egy hotelből

Láttam pár videót azzal kapcsolatban, hogy állítólag a bloggerek mennyire ingyenélők. Megcáfolnám ezt. Mint minden ember, én is dolgozok. Dolgozok valamit, amiért pénzt kapok, de ne haragudjatok skacok, nem szeretném elárulni, hogy hol és mit. A lényeg az, hogy a bloggerek is ugyanúgy dolgoznak, mint az embertársaik.
Van egy bizonyos hotel, ahonnan kitiltották a bloggereket. Hogy miért? Mert kedvesen az egyik blogger hölgy írt egy email-t egy hotelnek... Mi volt benne? A lány azt írta, hogy szeretne ingyen pár napot eltölteni barátjával az adott hotelben, és cserébe beajánlja a hotelt az olvasóinak. Erre jött egy válasz is a "Kedves" hoteligazgatóúrtól, hogy nincs szüksége arra, hogy egy blogger reklámozza az x mennyiségű követőjének a hotelt. Azt is írta benne, hogy kitiltja a hoteléből a bloggereket, mert ingyenélők.

Véleményem: Félig-meddig értem, hogy nem engedi az igazgató, hogy ingyen szálljon meg két vendég. De azt nem értem, hogy miért általánosít és miért tiltotta ki az ÖSSZES bloggert onnan. Ez nem helyes! A blogger hölgy pedig kissé pofátlan volt ezzel a kéréssel... én a helyében maximum 50-60%-os kedvezményt kértem volna inkább.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, tetszett! Kövess Instán! @ancsika97

3/06/2018

Top 5 legjobb pasi - DJ

Saját toplistámat írom le! (Jó az ízlésem pasik terén, tehát valószínűleg neked is tetszeni fognak a megadott fiúk.)

5. Devin Wild: Barna haj, barna szem és cuki kerek pofi jellemzi a külsejét. Zenéje szuper jó. Ő egy hardstyle DJ és lassacskán halad a világhírnév felé... Ki ne felejtsem! Magas és izmos.

4. Alan Walker: Alan egy brit-svéd nemzetiségű srác, aki csak 5 nappal fiatalabb nálam. Zene készítést az internetről, tutorialokból tanulta. Elég gyorsan szerzett hírnevet és már világhírű DJ-vé nőtte ki magát. Amúgy izmos és jóképű.

3. Mesto: Mesto egy kék szemű szőke holland DJ. Olyan magas, mint Mike és lényegében future house zenéket gyárt. A pimaszul fiatal srác még most indul el a hírnév felé, de már nagyon sok követőre tett szert a világ minden táján. Szerény, kedves, cuki és igen jóképű. Bomlanak utána a csajok.

2. Mike Williams: '96-os születésű holland DJ már minden földrészen egyre híresebb és híresebb. Sok szuper saját zenéje van, illetve ha zene remixelésről van szó, abban sem kispályás. A lánytestvérével járják a világot fellépésről fellépésre. Mike egy vicces és aránylag higgadt, szerény srác. Külsejére is rátérek. Maaaaaaaaagaaaas, de naaaaaagyon. Szép barna szemei vannak és izmos. A feneke pedig jobb, mint az enyém... irigy vagyok. :P :D

És pampara pampara pamm... 1. Hardwell:  A cuki alacsony srácnak van egy barátnője, aki a munkatársa is egyben. Van egy cuki mopsz kutyusuk, akit mindenki imád és emiatt már van egy Insta profilja is annak a drágaságnak. Hardwell kedves, vicces és nem árt megnézni, hogy külsőleg mennyire jó pasi. Izmos, piros pozsgás arcú, aki 5 évet simán letagadhatna az életkorából. Sármos és a zenéje is jó. Brutálisan sok rajongója van. Külsejére visszatérve. Láttad már a fenekét?

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán is! @ancsika97

BlogNapló #2 - Boltban ne vegyél hurkát!

A minap megjött a kedvem egy kis véres hurka evéshez. Igenám! Megcsináltam. Sótlan volt, de kit érdekel... hát megsóztam. Eszem, eszem, eszem... egyszercsak látok valami olyat a belsejében, hogy egyből kiakadtam. A disznónak az összes részét belerakják egy ilyen hurkába. Esküszöm, már nem tudok normális, finom véres hurkát enni, mert nem az van benne, aminek kéne. Legközelebb veszek disznót, csinálok egy disznóölést aztán megcsinálom normálisan azt a fránya véres hurkát. Tanulság: Nem tudod, hogy mit eszel. Ne vegyél hurkát boltban vagy ne fogadj el ismeretlentől!

Énekelek mindennap. A hangom nagy mértékben javult egy nap alatt és egyre csak jobb lesz. A szomszéd is hallja, de azt mondta, hogy őt nem zavarja, szóval folytatom az (egyenlőre otthon) éneklést.

Gondoltam a legjobb barátomra, mert hiányzik...

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán is! @ancsika97

3/05/2018

Ezt tedd, ha nem kedvelsz valakit!

Ne vegyél róla tudomást! Ne árts neki, mert sajnálatodra, a karma létezik! Ha ártasz valakinek, azzal magadról állítasz fel egy rossz, negatív képet illetve a másik ember bántása gyerekes. Én is kerülöm az olyan embereket, akik negatív hatással vannak rám vagy szimplán nem szimpatikusak. Aki árt a másiknak (idézem egy lány videóstól), az egy sz@r ember.

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán! @ancsika97

BlogNapló #1

Nem olyan régen kaptam ajándékba egy elektromos kávéfőzőt. Isteni, lágy ízű kávét csinál. Életemben először volt a konyhámban ilyen cucc. Imádom. Már megtanultam azt is, hogy hogyan kell használni. (Nem tudtam, hogy hogyan kell használni, mert még nem volt ilyenem. Kotyogóssal főztem mindig a kávét.) A kávéfőző nem új, használt. Rokonomtól kaptam, mert meséltem neki, hogy mennyire nem szeretek gáztűzhelyen kotyogóssal kávét főzni.

Pár hete kezdtem újra énekelni és fejleszteni a hangom. Régen énekeltem. Szépnek tartották az emberek (akik hallották) az énekhangomat. Leginkább himnuszokat énekelek vagy pop zenére szoktam énekelni. Életem a zene, de pénz és protekció nélkül nem megyek semmire. Csak azért nem raktam még fel sehova saját dalt, mert nincs stúdióm és ha már dalról van szó, akkor legyen jó minőségű!

Gitározás... mostanában nem annyira gitározok. Inkább az énekléshez, táncoláshoz van kedvem. Táncolni pedig nem tudok. :D

Tanulok angolt, spanyolt felváltva. Kicsit pedig hollandot... már amennyi rám ragad.

December elején gondolkoztam rajta, hogy ha már otthoni edzéseket csinálok, ki kéne kimozdulnom. Például futni, hiszen futni szeretek (kivétel, ha üldöznek). Ebből nem tudom mi lesz a jövőben. Szerintem kellene futnom valamerre, valahol. Régen futottam már, szóval hiányzik.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán! @ancsika97

Teszteltem #2 - Körömvirág krém

A körömvirágra érzékeny lehet az ember bőre, ezért mindig mindenkinek vigyáznia kell vele.
Sárga színű, kicsit büdöskés, de türhetö szagú.
Sok betegségre jó, gyulladáscsökkentő hatású.

Allergiás vagyok és pattanások jelentek meg a kezemen. Bekentem vele a pattanásos részt és már el is tűntek másnapra. Bár, bekenés után jobban látszódtak a pattanások, de aztán, mint mondtam eltűntek másnapra.

Ajánlani tudom csak.

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem hasznodra vált! Kövess Instán is! @ancsika97

3/03/2018

Fogfájás ellen

Ha erős a fogfájásod, véletlenül se próbálj ki szegfűszeget a fogadra tenni, mert nem fog használni. Sok helyen hallhattad, hogy mennyire használ, de nem, nem használ.
Nekem fogínygyulladásom volt, mert 2 fogamban is ciszta volt. Kivették a cisztákat, de azóta is többször beszokott gyulladni a fogínyem. Ajánlották nekem a Sensodyne fogkrémet, amit legalább napi 2 alkalommal használok. Azóta nem szokott begyulladni és semmi gond nincs vele.
Emellett a hatása mellett pedig fehéríti is a fogakat, mert kicsit több fluoridot tartalmaz, mint a többi fogkrém.

Én csak ajánlani tudom!*

*nem szponzorált

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem segítettem neked! Kövess Instagramon is! @ancsika97

A Facebook MINDENT tud rólad

Igen, igen. Még azt is tudja, hogy mikor mész toalettre. Nemcsak a személyes adataidat tárolják és tudják, amit megosztasz, hanem még azt is, hogy kivel hogyan állsz rokonságban stb... Nem osztod meg, hogy az XY a te nagybácsid vagy nagynénid, de ők mégis tudják. De honnan és miért? Értem, hogy jobbá akarják varázsolni a hírfolyamot és a többi részét a Facebook-nak, de ez kicsit sok. Nem?

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett! Kövess Instán is! @ancsika97

3/01/2018

Körömlakkozás kisgyerekkorban

18+ TARTALOM

Hogy ki az a hangya méretű aggyal rendelkező spermaszökevény engedi meg a kislányának (15 éves kor alatt), hogy körömlakkal befesse a körmét, azt nem tudom. Dühítő, mert ezzel árt a saját gyerekének az a szülő, aki ezt engedi. Én legalábbis nem engedném a saját lányomnak, sőt ki sem festeném neki semmi áron. A köröm begyulladhat, besárgulhat, megvastagodhat, letörhet, gyengülhet, mert nem kap oxigént. Ez nem gyerekjáték, de ezt nagyon sok szülő nem tudja vagy éppen lesz@rja az egészet. Az biztos, hogy ha nekem pici lányom lesz, nem fogom festeni a körmét, csak azért, mert szebb legyen... nem fogom veszélybe vagy betegségbe vinni a saját lányom! Undorítónak tartom azt a szülőt, aki ezt igenis támogatja.

Bocsánatot kérek mindenkitől! Kinek nem inge, nem veszi magára!

Köszönöm, hogy elolvastad! Kövess Instán is! @ancsika97

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...