9/19/2019

A magyar - szlovák futballmérkőzés katasztrófája

A közel múltban rendezték meg Szlovákiában a Szlovák - magyar futball mérkőzést, ami nagyon sok negatívumot hozott magával az elmúlt időkre. A magyar szurkolók bemutatták a 0 IQ-val rendelkezésüket, amit eddig is tudtunk, csak most eléggé durván adták a szlovákok tudtára, hogy a magyarok a világ legeslegidiótább népe. Gratulálok! A magyar szurkolók bemutatták azt, hogy tiszteletlenek, utálatosak, ocsmányak, buták és úgy viselkednek, mint egy fogyatékos. Megkaphatják a magyar futballszurkolók a világ legböszmébb szurkolóinak kirendelt díjat! Átvenni pedig nem lehet, mert ez sokkal többet ér, mint amit át lehet venni. Olyan, mint a szerelem, csak rosszba. 
Eljutott a magyarság arra a szintre, ahová nem való. A legmélyebbre. Régen féltek a magyaroktól, mert erősek, bátrak voltak, ráadásul tisztelték őket, mert nagyon okosak is voltak. Most pedig akármelyik fiúra ránézünk, nem meri megvédeni a barátnőjét, vagy haverját, mert egy beszari alak, aki sokat képzel magáról, de egy centet sem ér. (Nem magunkra venni az utóbbit!!!)
Nézzük meg a szurkolókat! Átlagosan dagadt, nagy sörhas, egészségtelen életmód, pia, cigaretta, drog, bunkóság a köbön, udvariatlanság, undorító szag és kinézet, illetve mi egy más. De a negatív intelligenciahányadost is megemlíthetjük (és ezt nem sértésből írom le). Na, most erre kell olyan büszkének lenni? Már a világ összes országában így jellemzik a magyarokat. Aki magyar, az gáz. Nem szeretik a magyarokat, mert oktondi viselkedésformát vettek fel, már vagy 5-10 éve. Mindenhol. Egoisták, udvariatlan, lusta egy népség lett. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ez az igazság (akinek nem ing, nem veszi magára).


Mitől akadtam ki?
A szlovák himnuszt kifütyülték, a magyar szurkolók randalíroztak Szlovákia utcáin, verekedtek. Ez nem a 150 IQ hányadost mutatja fel a magyarokról.

Nem lenne könnyebb barátságban lenni a szlovákokkal ugyanúgy ahogy a lengyelekkel és a durva horvátokkal?!

#leamagyaridiotaszurkolokkal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...