9/30/2019

A "megvédem ha kö', ha nem kö' " Kreténisszimók nyomában

Ez egy elég meredek, sértő bejegyzés lesz egyesek számára, de muszáj írnom, és kielemeznem ezeket az "eseteket". Senki ne vegyen semmit magára! Ez egy elgondolkodtató elmélkedés, amit nem sértésből írtam le ide, hanem azért, hogy itt osszam meg az álláspontomat azokkal, akiket érdekelhet.

Téma: Miért említik meg és beszélnek arról a fiúk már az első randin, hogy ők mennyire szeretik, védelmezik a saját édesanyjukat?
Az égvilágon senki nem kérdezte, hogy szereti-e egyáltalán az anyukáját, hiszen alap dolognak tartom ezt. Minden normális ember szereti a szüleit, nem? De. Akkor miért kezdi el a fiúk fiatalabbik generációja (20 - 24 évesek) mesélni nekem az első randin, hogy ő minden áron megvédi és szereti az anyukáját? Úgy értem, hogy mindezzel mi a cél? Ezzel próbáljátok bebizonyítani a nőnek, hogy ti mennyire tudtok szeretni, és védelmezni, vagy csak azért mondjátok, hogy a nő feleslegesnek érezze magát? Vagy arra utaltok, hogy egy újabb fiatal anyukát kerestek magatoknak, akivel lehet kicsit több akciót vállalni? Csak én érzem azt, hogyha egy fiú a fent említett dolgokat mondja az első randin, akkor feleslegesnek érzem, hogy ott vagyok a sráccal? Esetleg velem van a probléma? Én lennék a buta?
Már nem az első eset, hogy olyan fiúval randiztam, hogy ezt ő direkt ki is emelte már a leges legelején a randinak. Csak a miértjét nem értem. Én is szeretem a szüleimet, és ha olyan szituáció adódik, ahol meg kell védeni valakit, egyértelműen megvédem, és alapból szeretem a családomat, és a rokonaimat, de mégsem kezdem el az első randin kitálalni ezeket az információkat.


Miért csinálják ezt a fiúk? Aki tudja, legyen szíves írja meg, mert én nagyon bele vagyok zavarodva ebbe a dologba.

Te vagy az a férfi, akiért...

Te vagy az a férfi, akiért elhagynám az országomat.
Te vagy az a férfi, akiért elfelejteném a magyar nyelvet.
Te vagy az a férfi, akiért megtanulnám az anyanyelvedet, még akkor is, ha ugyanolyan nehéz, mint a magyar.
Te vagy az a férfi, akiért kiköltöznék oda, ahol laksz. A hideg külföldre.
Te vagy az a férfi, aki miatt újra tudnám kezdeni az életemet.
Te vagy az a férfi, aki önbizalmat ad.
Te vagy az a férfi, aki olyan, mint én.
Te vagy az a férfi, akit büszkén mutatnék be otthon.
Te vagy az a férfi, akit követnék mindenhová, ahová csak megy. Mindezt csak azért, hogy vigyázzak rád.


Te vagy az a férfi, akiért felhagynék a csokievéssel.
Te vagy az a férfi, akiért küzdenék.
Te vagy az a férfi, akit szeretnék egy életen át.
Te vagy az a férfi, akinek minden egyes hibáját imádom, tisztelem, és csodálom.
Te vagy az a férfi, akire felnézek, mert jó ember vagy, és ez tiszteletreméltó.
Te vagy az a férfi, aki mellé be mernék ülni az autóba.
Te vagy az a férfi, akitől gyermekeket szeretnék.
Te vagy az a férfi, akit mindig, mindenben támogatnék.
Te vagy az a férfi, akit mindig, minden körülmények között megértenék, szeretnék, támogatnék, és biztatnék.
Te vagy az a férfi, akiben megbízom, mert tudom, hogy megvédsz, szeretsz, elfogadsz, tisztelsz, akarsz engem, és nem akarsz semmiképp megváltoztatni. Sem a hajamat vörösre befestettetni.
Te vagy az a férfi, akivel tudok viccelődni úgy, hogy nem sértődünk meg egymásra egy-egy szarkazmus vagy irónia esetén.

Ma armastan sind!

9/19/2019

A magyar - szlovák futballmérkőzés katasztrófája

A közel múltban rendezték meg Szlovákiában a Szlovák - magyar futball mérkőzést, ami nagyon sok negatívumot hozott magával az elmúlt időkre. A magyar szurkolók bemutatták a 0 IQ-val rendelkezésüket, amit eddig is tudtunk, csak most eléggé durván adták a szlovákok tudtára, hogy a magyarok a világ legeslegidiótább népe. Gratulálok! A magyar szurkolók bemutatták azt, hogy tiszteletlenek, utálatosak, ocsmányak, buták és úgy viselkednek, mint egy fogyatékos. Megkaphatják a magyar futballszurkolók a világ legböszmébb szurkolóinak kirendelt díjat! Átvenni pedig nem lehet, mert ez sokkal többet ér, mint amit át lehet venni. Olyan, mint a szerelem, csak rosszba. 
Eljutott a magyarság arra a szintre, ahová nem való. A legmélyebbre. Régen féltek a magyaroktól, mert erősek, bátrak voltak, ráadásul tisztelték őket, mert nagyon okosak is voltak. Most pedig akármelyik fiúra ránézünk, nem meri megvédeni a barátnőjét, vagy haverját, mert egy beszari alak, aki sokat képzel magáról, de egy centet sem ér. (Nem magunkra venni az utóbbit!!!)
Nézzük meg a szurkolókat! Átlagosan dagadt, nagy sörhas, egészségtelen életmód, pia, cigaretta, drog, bunkóság a köbön, udvariatlanság, undorító szag és kinézet, illetve mi egy más. De a negatív intelligenciahányadost is megemlíthetjük (és ezt nem sértésből írom le). Na, most erre kell olyan büszkének lenni? Már a világ összes országában így jellemzik a magyarokat. Aki magyar, az gáz. Nem szeretik a magyarokat, mert oktondi viselkedésformát vettek fel, már vagy 5-10 éve. Mindenhol. Egoisták, udvariatlan, lusta egy népség lett. Sajnálom, hogy ezt kell írnom, de ez az igazság (akinek nem ing, nem veszi magára).


Mitől akadtam ki?
A szlovák himnuszt kifütyülték, a magyar szurkolók randalíroztak Szlovákia utcáin, verekedtek. Ez nem a 150 IQ hányadost mutatja fel a magyarokról.

Nem lenne könnyebb barátságban lenni a szlovákokkal ugyanúgy ahogy a lengyelekkel és a durva horvátokkal?!

#leamagyaridiotaszurkolokkal

9/18/2019

Egyszer élünk!

Próbáld ki!
Csináld meg!
Vedd meg!
Bátorság!
Tapasztalatot kell szerezned!

Egyszer élsz, és mivel ki tudja, hogy mennyi időd van még hátra, ezért az a legjobb, ha törekszel minden álmodat valóra váltani, illetve minden olyat megtenni, amit még  az életben meg szerettél volna csinálni. 

Hagyd hátra a félelmeidet! 

Legyen bátorságod a kis dolgokra is igent mondani!

Még nem kóstoltál meg egy drága bort, de legalább egyszer meg szeretnéd ízlelni? Egyszer élünk! Egyszer megéri megvenni! 


Tetszik valaki, de nem mered elmondani neki? Hívd el randizni! Ha meg sem kérdezed, akkor soha nem fog még igent sem mondani, pedig lehet, hogy a másik személy is pont rólad álmodozik titokban. 

Szeretsz rajzolni? Készíts rajzokat, és intézd el, hogy a kiállításod meg legyen rendezve mondjuk egy közeli galériában, vagy ahol szeretnéd.

MINDEN CSAK RAJTAD MÚLIK VAGY BUKIK!

Ne feledd, egyszer élsz! Mindenbe kóstolj bele, amibe szeretnél!

9/14/2019

Veszélyes email-cím szolgáltatók

Te is bizonyára hallottál már arról, hogy létezik a freemail, hotmail, G-mail.hu, stb. Arról is biztos, hogy hallottál, hogy sok embernek az adataival visszaélnek, identitást lopnak, illetve email fiókokat törnek fel hacker bűnözők.



Ez a bejegyzés az első sorban felsorolt 3 szolgáltatóról fog szólni, ugyanis ezek a nagy nevű szolgáltatások nem úgy végzik a dolgukat, ahogy kellene. Például kiadják az email címeket bűnözőknek, illetve nagyon könnyen feltörhető a szerverük. Ezáltal könnyű megszerezni mindenféle információt az adott felhasználók személyéről, adatairól, etc.
Az egyedüli legbiztonságosabb emailező rendszer a Gmail.com. Ezt ajánlom mindenkinek. 

9/08/2019

A Tokaji bor csodálatos

Aki jár rendszeresen boltba, az a borok részlegén többnyire lát legalább egyfajta Tokaji bort, ami természetesen a nevéből eredendően a Tokaji borvidék szőlőiből készült mustból készül. Ez egy nemzetközi márka, emiatt itthon drága az értéke, és az itthoni boltokban sem fizetünk érte keveset. A Tokaji bornak jellegzetes, finom, lágy aromája van, ami enyhén édeskés, és nagyszerű illataromákkal csábítja a bor kóstolóját a további kortyolgatásra. Érdemes legalább egyszer vásárolni, és kipróbálni, mert nagyszerű íze, zamata van. A Tokaji borok eleganciát, lágyságot, gyümölcsösséget és tisztaságot sugároz minden egyes apró korty után.

Kép forrása: Wikipédia, Tokaji Aszú

A Tokaji borok közül a Hárslevelűt ajánlom, ugyanis az egy nagyon finom, félédes fehér bor, ami nagyszerűen illik a lágy, könnyed desszertekhez. 

Miért érdemes OKJ-s képzésre jelentkezned?

- gyors ütemben sok információt tudsz megtanulni

- nagyon jó oktatóid lesznek

- nagyon kedves embereket fogsz megismerni

- kapsz egy bizonyítványt róla

- ütemezett vizsga

- vizsga utáni munkalehetőség

Én egy élelmiszer-, és vegyiáru eladó képzésben vettem részt, mivel nagyon érdekelt a kereskedelem, és kicsit bontogatni akartam a szárnyaimat. Igazi tehetséges felnőtt oktatókat ismertem meg, akik szuperül megtanították nekem, és a csoport tagjainak a tudnivalót. A képzésben részt vevő személyek (csoporttársak) nagyon kedvesek, szeretettel teli emberek, akik nagyon tehetségesek, okosak, ügyesek, és közvetlenek. Ez az egy csoport nagyon fog hiányozni nekem, mert egyszerűen minden tökéletes volt. 

Köszönöm!

Mobiljátékokban meglelhető reklámok

Letöltöttem pár napja a Meow Match nevű játékot, ami a benne szereplő cicák miatt nagyon kedvesnek tűnt számomra. Hozzáteszem, hogy az is. De sajnos van egyetlen nagyon nagy hibája. Az, hogy a játék közben van egy 30 másodperces reklám, amit nem lehet még átugrani sem, ráadásul olyan másik játékot reklámoz, ami egy retardált kiskölyöknek sem szórakoztató, számomra pedig elég idegesítő, ugyanis óbégatnak a reklám elejétől a végéig. Az a lényege, hogy 2 szarul megrajzolt emberke (férfi és nő) egy lakatlan szigeten ragad, kiabál, nevet, stb. és lehet nekik segíteni, ha dobsz nekik egy halat, vagy egy mentőmellényt. 

Kép forrása: Facebook

Nem értem, hogy miért reklámozzák annyira, hiszen nem egy csúcskategóriás alkalmazás.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...