6/23/2019

A Facebook hibázott

Igen, a Facebook mostanában többet hibázik, mint én, pedig én maga vagyok a NAGY HIBA.
Kap tőlem egy hatalmas Diplomát a Facebook az eddigi sikeres sikertelenségéért.


Emberek ellenőrzik mindenki profilját, és érdekes módon a kártékony felhasználók a mai napig nem lettek letörölve, míg nemrég történt egy olyan dolog, hogy aktív felhasználókat töröltek ki az adatbázisból és kérték el a személyi igazolványukat, hogy igazolják a személyi azonosságukat, amit nem szabadna, mert semmi köze a Facebooknak a hivatalos dolgokhoz. Ennyi erővel, elintézhetné az összes felhasználó adóbevallását, ha már elkérik a személyi igazolványt. 
Csak mondom, hogy elég furcsa, hogy csak  magyar anyanyelvűektől kérték el a személyi igazolványaikat. Azaz ez egy nagyon nagy átverés. Nem szabad bedőlni az ilyen figyelmeztetéseknek. Valószínűleg feltörték a Facebook magyarországi "részét" valami senki földjéről jött hackerek, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel. Ha ez valóban így van, akkor ez soha nem fog kiderülni, mert akkor a Facebook a saját bőrét tenné fel az áldozati asztalra. Igaz? 

Bár az Instagram dolgozói se lettek sok aggyal megáldva, mert olyan dolgokért tiltja le a kedvelés küldéseket, amik abszurd hülyeségek, azaz baromi idióta kifogások. Ha túl kevés képet kedvelsz, akkor azért, ha túl sokat, akkor azért. Ki érti ezt?

Ezennel kijelenthetjük, hogy a Facebook és az Instagram haldoklik, és nem sokára elhal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...