6/25/2018

Így lesz tökéletes az ecetes uborkasaláta

Sziasztok!


Megosztom veletek, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy isteni legyen a magam által készített uborkasaláta.


Mi kell hozzá?
- (természetesen) uborka
- ecet
- víz
- só

Uborkasaláta - kép forrása: NOSALTY

Megjegyzés: Valaki rak bele őrölt piros paprikát és cukrot a saját ízlése szerint. 

Hogyan készítem?

1. Felforralom a vizet, amibe sót rakok. - A só elolvad, feloldódik a vízben.
2. A sós vizet félrerakom kihűlni, addig felszeletelem az uborkát. 

Sokan úgy csinálják az uborkasalátát, hogy az uborkát sózzák be, de az nem sokat segít az ízén, sőt nem elég hatékony, mivel nem oldódik rendesen fel a só és ezáltal fel sem szívódik az uborkába a só.

3. Az ecetbe belerakom az uborkát, állni hagyom picit
4. Ha kihűlt a sós víz, akkor beleöntöm az ecetbe és az uborkába.

Ha kevés a víz, akkor öntsünk hozzá vizet!

Kövess be Instagramon is! @ancsika97

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...