4/14/2018

Nincs pénz = megvalósulatlan álom

Sziasztok! 


Ebben a bejegyzésben egy elszomorító dologról fogok nektek írni, amiről ha nem is a saját bőrötökön tapasztaltátok, de a médiából olvashattatok/láthattatok/értesülhettetek róla. A pénz és a karrier összefüggését fogom nektek részletezni.

Vedd a kezedbe a saját életed irányítását!

Most nézzünk egy akármilyen színészt, aki a nulláról indul el azaz hiába okos, de nincs pénze mondjuk számítógépre vagy egyéb a karrierjével kapcsolatos vagy a karrierjéhez feltétlenül fontos dologra, akkor már bukta az egészet. Lehet valaki okos, ügyes, tehetséges, ha a pénzügyi helyzete miatt nem lehet ott, ahol szeretne. Ha nincs pénzed, nehogy adósságba hajszold magad! Ne vegyél fel kölcsönöket a bankoktól, mert azzal csak még nagyobb tartozásba hajszolod magad! A banki kölcsön nem megoldás! Sajnos, a mai világban már a tudás, iskolázottság sem jelent nagy jövedelmi lehetőséget a jövőben. Ha elvégzel pár diplomát (amikre persze, hogy fizetned kell) és egy híres vendéglátóhelyen dolgozol, mert oda vesznek fel gyakori esetben (ritka eset, ha valaki elvégez valamit és ugyanabba magasabb rangban tud belecsöppenni a gazdagok/jól fizetettek világába), attól még nem leszel gazdag. Sajnos vagy nem sajnos, de ez így van. Pénz nélkül az ember sajnos nem ér semmit (legalábbis Magyarországon). Külföldön pedig azok dolgoznak, akik tisztességtelenül szeretnének meggazdagodni olyan munkából, amit nagyon nem szeretnek és hagyják magukat lenézetni és rabszolgának tekintetni (khm... Ausztria, Németország. Khm... itt lenézik a magyarokat, igen és ki is használják, de ez Magyarországon sem megy másképp).


Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem tetszett! Kövess be Instagramon is! @ancsika97 és puszi mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...