4/17/2018

Közérdekű közlemény - Tudnivalók a blog szerkesztéséről

Sziasztok Drága Olvasóim!


Nagy örömömre szolgál, hogy blogot vezethetek, amiben leírhatom a véleményemet egyes dolgokról; leírhatom a kéréseteknek megfelelő tartalmakat, ismertetőket; recepteket; egészséggel és egyéb dolgokkal foglalkozó bejegyzéseimet!


A blog szerkesztése az én munkaköröm, DE emellett mást is dolgozom, mást is csinálok és nincs elég időm foglalkozni a bloggal. Ezt nagyon sajnálom. Nem fogok eltűnni, csak a bejegyzések száma ritkul és nem heti 3 alkalommal lesz 3-3 bejegyzés, hanem heti 1 alkalommal 3 darab (vagyis ez a terv). Az ígérhetem meg, hogy heti 1 alkalommal 1 darab bejegyzés 100%-osan lesz!

A blogon leírtam már, hogy elkezdtem írni egy regényt, amit még nem fejeztem be. Ha befejeztem, akkor tudok csak Hardwelles fantázia történeteket írni ide. Szeretnék a regényemre is koncentrálni, nemcsak a blogra, éneklésre. 

A román és szlovák nyelvű bejegyzést (Instagram sztori szavazásban ezekre szavaztatok legtöbben illetve ezekből az országokból vannak olvasóim is, amit a mai napig nem hiszek el, de mindegy) elkezdtem írni. Teljesen hibás lesz a fogalmazás és a nyelvezet, emiatt viszont bocsánatot kérek mindenkitől! Én igyekszem. 😀😍💗

Kiközösítéssel foglalkozó bejegyzés pedig sokára lesz kint, mivel gondolkodom, hogy ki rakjam-e vagy ne. Saját tapasztalatokat nem tudok bele írni, szóval az nem lesz benne (tuuudom, tuuudom kértétek, hogy legyen saját tapasztalat is...). Kutatásaimat; mi is az a kiközösítés; kik csinálják; miért csinálják; egyéb... fogom beleírni illetve megeshet, hogy írok bele véleményezést is (de ez mint leírtam, nem biztos).

Ha jól tudom, kértetek esportolós bejegyzést is! Az is készül!

Készül receptes bejegyzés is!!! (Egyik kedvenc bejegyzésfajtám a receptmegosztós)

Lesz autós (Ferrari) bejegyzés is, mivel csak az FC Barcelonáról és a Real Madridról hallottam (akinek Forma-1-ben kiemeltebben szurkolok, az támogatja a Real-t) és nem sokat tudok a foci mindenségéről. Ha azt mondod, hogy Messi, én azt mondom távol... vagy Kínát teszem megemlítésre (Tudom, sokat tudok a fociról... mint egy hangya az atomfizikáról). 😂😀

Köszönöm, hogy olvasod a blogot! Remélem tetszik! Oszd meg barátaiddal és kövess be Instagramon! @ancsika97

4/14/2018

Nincs pénz = megvalósulatlan álom

Sziasztok! 


Ebben a bejegyzésben egy elszomorító dologról fogok nektek írni, amiről ha nem is a saját bőrötökön tapasztaltátok, de a médiából olvashattatok/láthattatok/értesülhettetek róla. A pénz és a karrier összefüggését fogom nektek részletezni.

Vedd a kezedbe a saját életed irányítását!

Most nézzünk egy akármilyen színészt, aki a nulláról indul el azaz hiába okos, de nincs pénze mondjuk számítógépre vagy egyéb a karrierjével kapcsolatos vagy a karrierjéhez feltétlenül fontos dologra, akkor már bukta az egészet. Lehet valaki okos, ügyes, tehetséges, ha a pénzügyi helyzete miatt nem lehet ott, ahol szeretne. Ha nincs pénzed, nehogy adósságba hajszold magad! Ne vegyél fel kölcsönöket a bankoktól, mert azzal csak még nagyobb tartozásba hajszolod magad! A banki kölcsön nem megoldás! Sajnos, a mai világban már a tudás, iskolázottság sem jelent nagy jövedelmi lehetőséget a jövőben. Ha elvégzel pár diplomát (amikre persze, hogy fizetned kell) és egy híres vendéglátóhelyen dolgozol, mert oda vesznek fel gyakori esetben (ritka eset, ha valaki elvégez valamit és ugyanabba magasabb rangban tud belecsöppenni a gazdagok/jól fizetettek világába), attól még nem leszel gazdag. Sajnos vagy nem sajnos, de ez így van. Pénz nélkül az ember sajnos nem ér semmit (legalábbis Magyarországon). Külföldön pedig azok dolgoznak, akik tisztességtelenül szeretnének meggazdagodni olyan munkából, amit nagyon nem szeretnek és hagyják magukat lenézetni és rabszolgának tekintetni (khm... Ausztria, Németország. Khm... itt lenézik a magyarokat, igen és ki is használják, de ez Magyarországon sem megy másképp).


Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem tetszett! Kövess be Instagramon is! @ancsika97 és puszi mindenkinek!

Idézem: "..."

Sziasztok!


Hajtö (heute = ma /németül/) egy idézetekkel, bölcsességekkel foglalkozó bejegyzést készítek nektek. Remélem, hogy tetszeni fog!

"Merj álmodni!" - Ha nincs álom, nincs cél, ha nincs cél, nincs miért kitartani, küzdeni és nincs értelme az életnek.

"Nem lehet valakire a végtelenségig várni, hogy majd lesz valahogy. Egy másik embernek nincs joga a Te életeddel és az időddel játszani."

"Attól, hogy megpróbálsz másokat bemocskolni, még te nem leszel tisztább és becsületesebb."

"Azt mondták, soha nem érek el oda. Igazuk volt... sokkal messzebb jutottam."

"A bosszú a veszteseké és azé, aki nem hisz Istenben. A bosszú a bennünk lévő démont erősíti. Ha bárki bántott téged, hidd el, hogy Isten majd teszi a dolgát és megbünteti az illetőt"

"A barát olyan valaki, aki megérti a múltadat, hisz a jövődben, ma pedig elfogad olyannak, amilyen vagy."

"Don't wait for the perfect moment take the moment and make it perfect."

"Aki békében van önmagával, az mindenkit békén hagy."

"Don't limit your challenges, challenge your limits."

"Az ölelés arra jó, hogy tudasd másokkal, hogy szereted őket, anélkül, hogy egy szót is mondanál."

"Csalódni kell, hogy boldogok lehessünk, gyűlölni tudni, hogy újból szeressünk." - Kölcsey F.

"Tedd tönkre azt, ami tönkretett téged!"

"Nem megbocsájtani nehéz, hanem elfelejteni és újra bízni."

"Ne tartsd fontosnak, hogy fontosnak tartsanak! Egyszerűen csak szeress és fontos leszel!"

"Az ember mindig azt látja, amit látni akar."

"A lélekben több trilliószor annyi kitartás van, mint az izmokban."

"Amitől mosolyogsz és boldog vagy, azt ne engedd el!"

"Az életben minden okkal történik. sosem lesznek és sosem voltak véletlenek."

"Ne változz meg, csak azért, hogy elfogadjanak!"

"Fogadd el a hibáidat és lépj tovább!"

"Meghalt? Elment? Ne légy depressziós, inkább éld az életed, mert attól még, hogy az a valaki meghalt, nem áll meg a világ, sem az idő!"

"Küzdj az álmodért, minden vágyadért, mi benned él! Győztes lesz a harc, ha nincs több hátraarc!" - Hooligans

"Egyetlen boldogság az életben: szeretni és szeretve lenni." - George Sand

"Inkább bánts meg azzal, hogy elmondod az igazat, mint hogy a szemembe hazudj!"

"Jobb és könnyebb megbánni valamit, amit megtettél, mint megbánni azt, amit nem tettél."

"Csak a vesztes aláz meg másokat!"

"Csak légy boldog!"

"A szép mindenütt ott van, csak kevesen veszik észre."

"Tanulj a tegnapból, a hibáidból!"

"Élj a mának!"

"Remélj holnapot és remélj bármit a holnaptól!"

"Ne bízz meg senkiben, mert tényleg csak magadra számíthatsz!"

"Hibáztatni a másikat csak a vesztesek szokták."

"Rosszindulat csak a szar emberekben van."

"Csak az kritizál, aki vesztesnek született, de nyertest akar játszani."

"Szeresd az ellenségeidet, mert ők adják a híredet!"

"Csak a lúzer terjeszt másról rosszindulatú pletykákat."

"Csak a jóra gondolj és feljebb jutsz a ranglétrán."

"Az legyen a munkád, amihez érted és amit teljes mértékben szeretsz is csinálni."

"Szereted? Akkor mondd el neki, még mielőtt nem késő!"

"Nem veled van a baj, hanem azzal aki beszólt neked."

"Álmodd meg, tegyél érte, váltsd valóra!"

"Ne légy naiv!"

"Aki másnak vermet ás, maga esik bele."


Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, tetszett! Kövess be Instán és oszd meg barátaiddal a blogomat! Köszönöm, hogy már sokkal, de sokkal többen vagytok olvasóim, mint amennyi volt a blogolásom kezdetén! Wow. Köszönöm szépen! Támogassátok a munkásságomat azzal, hogy olvassátok a bejegyzéseimet, adtok tippeket, tanácsokat és bekövettek Instán! (Ha megtaláltok Facebookon, kérlek szépen benneteket, hogy ne jelöljetek be, mert amúgy is ott csak azok vannak, akiket ismerek, illetve folyamatban van azoknak az "ismerősöknek" törlése, akikkel egy szót sem váltottam és/vagy nem érdekelnek a posztjaik.)
Instám: @ancsika97

4/12/2018

Az első koncert élményem

Sziasztok! 


Ebben a bejegyzésben megosztom veletek az első koncertélményemet. Remélem tetszeni fog!


2011 őszén járunk. Jó az idő, mintha nyár lenne. 19 órakor (ez kérdéses, mert már rég volt és nem emlékszem nagyon pontos adatokra) Vastag Csaba koncert, ráadásul ingyenes. Naná, hogy ott leszek a barátnőimmel! Sötétedett már, amikor elkezdődött a fellépés. Minimum 20 Celsius fokos lehetett a levegő. Őszköszöntő fesztiválon belüli esemény volt ez a koncert. Nagyon sokan mentek el, hiszen az X-Faktor nyertesével találkozhatnak az eseményen résztvevők. Én nem néztem az X-Faktort, sőt még azt sem tudtam, hogy ki az a Vastag Csaba. Aztán elmentem a koncertjére, ami 30 perces volt és hihetetlenül jó volt. Hangulatos fellépés volt. Emlékszem, hogy énekelte a Menedék, Már tudom, Őrizd az álmod című zeneszámokat. Arra is emlékszem, hogy mondta, hogy míg ő énekli az Őrizd az álmot című dalt, addig képzeljük oda mellé a testvérét. 😍😄 Amikor vége lett a fellépésnek, akkor már sötét volt, az egyik legjobb barátnőmmel mentem haza, közben pedig kibeszéltük, hogy mennyire jó volt a koncert és, hogy mennyire fantasztikusan éreztük magunkat a koncerten (de természetesen mindezt kiabálva, mivel nagy hangerővel szólt a zene és félig megsüketültünk 😂😁). Utána hetekig ezt az élményt meséltük mindenkinek. 1 hónap volt, mire felfogtam, hogy én voltam egy igazi Vastag Csaba koncerten. 😃

Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem tetszett! Kövess Instán is! @ancsika97

Köszönöm Szlovákia és Románia!

Sziasztok!


Örömmel jelentem be, hogy vannak olvasóim Romániából és Szlovákiából. Nem hittem volna, hogy külföldön is olvasni fogják ezt a blogot. Annyira boldog vagyok emiatt! Nagyon szépen köszönöm nektek és mindenkinek, hogy olvassátok a blogot! Nagyon nagy öröm számomra, hogy a blog terjed. Szeretnék mindenkinek segíteni, tanácsokat adni a blogon keresztül különböző témákban. Célom, hogy segítsek nektek. Nagyon fontosak vagytok számomra! Hihetetlen, hogy nemcsak Magyarországról olvassák a blogot, hanem külföldi országokból is. Hatalmas önbizalmat ad. Számítok rátok! Kövessetek Instagramon is: @ancsika97 


Köszönöm, hogy olvassátok a blogot!



To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...