8/27/2016

Lelkitársak I.

Lelkitársak léteznek-e? Erre én csak annyit tudok mondani, hogy igen. Honnan vesszük észre, hogy Ő a mi lelkitársunk vagy a Nagy Ő? Úgy érzed, hogy ismered, hogy tudsz róla mindent, nem félsz tőle, első pillantáskor rájössz, hogy mennyire szereted… Én nem hittem ebben a lelkitárs mizériában, csak annyiban hittem, hogy megtalálhatom az Igazit. Fontos tudni, hogy a lelkitársunk lehet a nagy szerelmünk, akiért annyira rajongunk, mint a tinik Justin Bieberért és lehet a legjobb barátunk is, mint Kim Kardashian és az ő popója, akik örökre nagy barátokká válnak és összetartoznak a kezdetektől a végsőkig. Ezeket az embereket meg kell tisztelni, mert nagy kincs. A lelkitársaink lehetnek olyanok, akik kiegészítenek minket vagy lehetnek hozzánk nagyon hasonlóak is viselkedésben. Persze van olyan is, hogy egyikőtök sem ismeri egymást, csak vonzódást éreztek egymás iránt, hogy muszáj beszélnetek egymással és még bátorságod is van hozzá, hogy felszólítsd, hogy „Szia! Mi a pálya? Bemutatkoznék, a nevem XY ZS. Meg tudhatom a neved?” Blablabla… Ez egy átlagos ismerkedés, persze ezt nem kell túlcifrázni, hiszen a lelkitársunk nem a pápa vagy Kelemen Annácska, akiket Istenként kell tisztelni és természetesen a lelkitársunk a barátságos és megtisztelő közeledést szeretné tőlünk. Egyszerre lehet több lelkitársunk is és nemcsak lehet, de van, létezik is. Én is találtam magamnak lelkitársakat, majd később meg is osztom azok kedvéért, akik szeretnék tudni. Lesz szó a szerelemről az igaz és a hazug barátokról is, hogy ilyenkor mit kell tenni és még sorolhatnám, de nem is szaporítom a szót. Köszönöm, hogy elolvastad és remélem jól szórakoztál! Bocsánat a nyelvtani hibák miatt! 

8/12/2016

Budaörs - Kő-hegyi beszámoló FRISSÍTVE!

Budaörs - Kőhegyi beszámoló

A kirándulóknak nagyon tudom ajánlani a Kő-hegyet, mert a kilátás csodálatos és jó kiránduló hely, tiszta a levegő, aranyos a kápolna és a szobrok is gyönyörűek. Nem kell sokat gyalogolni és még lépcső is ki van alakítva a feljutáshoz. Romantikus helyszín, érdemes meglátogatni. Nagyon sok eljegyzés, esküvői fotózás történt itt. Nekem a kilátás miatt lett a kedvencem, és mivel én vallásos ember vagyok, tetszenek a vallásos szobrok, kápolnák. A levegő friss és üde. Nem érzed benne a füstöt, port, koszt. Amint beleszippantasz a levegőbe, jobban érzed majd magad és olyan érzés, mintha a Mennyországban élnél.

Követhetsz Instagramon: ancsika97 Remélem tetszett! :) Minden jót kívánok! :) Frissítem a blogot és az Instagramot képekkel! :) Kövess musical.ly-n is: @pinkannadrive













8/11/2016

Bemutatkozás - Who I Am?

Köszöntök minden kedves olvasót! :)

Én Anna vagyok és 1997-ben születtem. Beszélek németül, angolul, magyarul, pár szót tudok oroszul és hollandul. Imádom az állatokat :) Kedvenc színem a türkíz és a rózsaszín :) Boldog és harmonikus párkapcsolatban élek az autóversenyek titokzatos világával. Szeretem az autósportokat. Szeretem az egészséges ételeket, mozgást és nagyon szeretek főzni-sütni. :) Kedvenc előadóm Shawn Mendes és rajongok a holland filmekért, zenékért, emberekért, szokásokért. :)
Miért kezdtem el blogolni? Szeretek írni, szeretek tanácsokat adni és a hétköznapokban hétköznapi embereknek hétköznapi dolgokban segíteni. Ez az oldal mindenfélével foglalkozik. Szeretem a munkám. Van egy informatika érettségim is, amire nagyon büszke vagyok, mert szeretem az informatikát, mindig is érdekelt. Szeretek utazni, énekelni, táncolni. 


Köszöntök itt mindenkit és remélem mindenkinek tetszeni fognak a bejegyzéseim :) Jó szórakozást kívánok mindenkinek! :)

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...