11/01/2019

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem.



Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit mindenkinél jobban tisztelek, a menedzseremnek.

Először talán azzal, hogy még sok ilyen Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok Drága mostohaapucinak és egyben a világ legjobb menedzserének, aki egy példakép számomra.
Ő a világ legmegbízhatóbb, legügyesebb, legokosabb, legbátrabb, legtiszteletreméltóbb, legtalpraesettebb, legkedvesebb, legimádnivalóbb, leghűségesebb, "multifunkcionális" azaz ezermester (mindenhez ért) férfi a Földön, akit valaha ismertem vagy ismerni fogok. Mindig amiben tud segít, mindig lehet rá számítani. Hihetetlen a kitartása és a lelkiereje. Őt csak csodálni tudom. 
Ő az a példa, akire minden férfinak hasonlítania kellene. Mondhatni ő egy "tökéletes" férfi. Annak ellenére, hogy annyi mindent átélt, annyi mindenben volt része, és mégis megmaradt önmaga, nem lett belőle rossz ember. 

Köszönök mindent, amit értem tettél! Köszönöm, hogy az életem része vagy! Köszönöm, hogy szereted/szeretted édesanyámat a halála pillanatáig, és azon is túl. Köszönöm, hogy végre Te boldoggá tudtad őt tenni, és azáltal, hogy megismertelek, engem is! Köszönöm, hogy rád mindig számíthatok! Köszönöm, hogy megismerhettelek. Nélküled már nem lennék ott, ahol éppenséggel vagyok! Köszönöm, hogy mindenben támogatsz! Olyan sok helyen jártunk már együtt, nem is lehet összeszámolni. Köszönöm azt a sok utazást, amiből tapasztalatokat szerezhettem/szerezhetek! Te vagy a legjobb!

Answers about me

9 questions and answers about me


1. What superpower would you most like to have?
Answer: Fairy magic power

2. Who is your idol?
Answer: Sebastian Vettel








3. What is on your bucket list?
Answer: Snowboarding.


4. What do you do in your spare time?
Answer: I write my blog, and I really like running.

5. What couldn't you live without?
Answer: Music and my best stepfather, who is my awesome and nice manager.

6. What is your biggest fear?
Answer: Snakes.

7. Who is your celebrity crush?
Answer: I think, Loic Nottet, the belgian dancer-singer. He is a really good talent, and so cute!


8. What items are always in your fridge?
Answer: Milk. I really love milk.








9. What is your guilty pleasure?
Answer: I drink 6 cup coffee or energy drink in a day. It's a shame, but I looove caffeine.


To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...