8/04/2019

Aranyköpéseim

A férfiak olyanok, mint a nők. Meg kell küzdeni értük és meg kell védeni őket mindentől. Igen, még az egértől is.

Tegnap reggel felhívott a hentes, hogy 100 forint/literért megvenné a menstruációs véremet. Azóta multimilliárdos vagyok, és a Ferrarimban kortyolgatom a világ legdrágább pezsgőjét.

Nem vagyok Isten vagy Jézus Krisztus, hogy mindenkinek az álmát valóra váltsam. Az én álmaimmal senki sem foglalkozik, így hát kénytelen vagyok a saját álmaimért harcolni. Nem bízom senkire, mert a végén egy utcasarkon kötök ki, miközben álmodozom arról, hogy létezik a nagy Ő.


Ha engem bárki is szeretne, akkor már rég a Maldív-szigeteken kortyolgatnám a Mojito-mat, meztelenül egy medence mellett.

Azt mondta nekem valaki, hogy várjak rá 1 évet. A fenéket!!! Azalatt az idő alatt teherbe esek és szülök egy kölyköt.

Valaki: Tényleg van pasid? 
- NEM BAZDMEG, A POSTÁN VETTEM 100 FORINTÉR', HOGY A LÓ ENGEDNÉ RÁD A BÉLSARAT!

Valaki: Szeret téged bárki is?
- Ne magadból indulj ki! 

Vas megyének új megyeszékhelye lesz?

Szombathely szép, virágos, és sok a piszok, szemét az úton, gyalogúton, fűben, azaz mindenhol.
Sárvár gyönyörű, és tiszta. Amikor először jártam Sárváron, megmondom az őszintét ledöbbentem. Nem láttam se a fűben, se az úton, se a játszótéren a homokban, sem máshol szemetet, MÉG EGY CIGARETTACSIKKET SEM. Pedig aztán Sárváron, és környékén biztos, hogy sok dohányzó van. Emellett van Sárvárnak egy nagyon jó tulajdonsága..., hogy hosszúnak tűnő utcákból áll. Könnyen eligazodsz Sárváron, és nem kell GPS-t használni, illetve az is jó abban, hogy sok hosszú utca van, hogy tudsz rajta normálisan járni (én esetemben futni). Továbbá tudsz megállás nélkül futni a járdán, mert nem szól be senki, és nem üt el az autó (olyan nagy sebességgel).



Nádasdy vár mindig is nagy érték volt, és lesz az ország számára, ami nagyon jól élteti a város turizmusi helyzetét, illetve bővíti a turisztikai látványosságok listáját, ami egy pozitív dolog.
Sárvár városa nagyon nyugodt, és hangulatos. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy legalább 1 alkalommal látogassa meg a várost, és ígérem, hogy annyira megtetszik majd az Olvasónak, hogy kötelezővé fogja tenni azt maga és a családja, rokonai számára, hogy gyakrabban látogassa Sár-Vár-t.



To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...