2/26/2019

Ez történik, mikor ASMR-t hallgatsz az ágyban

Sziasztok! 💜


Sokan még csak most hallotok az ASMR műfajáról, ami leginkább a YouTube háza táján lett ismert az internet népe számára.


Most olyan eseményeket fogok veletek közölni, amik csak olyan emberekkel fordulhatnak elő, akik esténként (vagy amikor aludni szeretnének) ASMR segítségével tudnak relaxálódni és elaludni.

- Az ASMR-t fülhallgatóval érdemes hallgatni, és ha elalszol a hanghatások következményeként, néha megesik, hogy a telefon a párna vagy a takaró alá, fölé, közé kerül úgy, hogy nem látod, és azt hiszed hogy elveszett a telefonod a mélyben. 😄

- Fülhallgató a füledben, te elalszol, majd a fülhallgató zsinórját összekuszálja egy manó vagy egy tündér. Ezáltal kihúzódik a füledből, a telefonból és olyan helyekre is elkerül a telefonnal együtt, hogy soha az életben nem fogod megtalálni. Szóval ezzel vigyázzatok! 😃

- Tökéletes ASMR hangokat hallgatsz, de valahogy nem találod a kényelmes pozíciót az alváshoz. Az valami Borzasztó! 😃💔

- IGEN. A REKLÁMOK, AMIK MINDENHOL OTT VANNAK, AZOK ITT IS. Hallgatod az ASMR-t, relax, nyugi, minden... Egyszer csak egy nő, vagy egy férfi beleordítja a füledbe, hogy mennyire jó az az adott gyomorrontás elleni tabletta. Mindenki rühelli a reklámokat, főleg ASMR közben.

Ha szeretnél követni Instagramon, akkor: @ancsika97 néven találsz meg. Egyébként mindig vannak friss sztorik Instán, érdekességeket, és kérdéseket is szoktam feltenni a bloggal kapcsolatban, szóval érdemes bekövetni. :)

2/24/2019

Még több idézet #3

Sziasztok!


Folytatódik az Idézem című bejegyzéssorozat! Juhé!


Nincs azzal baj, ha gyűjtögeted a tárgyakat, meg a pénzt, és gyarapítod a vagyonodat, mert gazdag akarsz lenni. Szóval ez nem baj. Csak közben soha ne felejtsd el a legfontosabbat, vagyis azt, ami igazán boldoggá teszi az életedet: SZERETNI A SZERETTEIDET!
Idézet by Lippai Marianna

Vannak, akik azt hiszik, hogy azért nem beszélek velük többet, mert nem bocsátottam meg azt, amit velem tettek. Pedig a kettő egymástól teljesen független: a megbocsátással a múltamat, rendezem, az életemből való kizárásukkal pedig a jövőmet.
Idézet by Használd fel - Kocsis Gábor

Mindig fenntartással kezeld, amit egy nőről hallasz: A pletykák vagy olyan férfitól erednek, aki soha nem kapta meg, vagy olyan nőtől, aki a nyomába sem érhet.

A tiltás létrehoz.

Nem minden faládában vannak aranyrudak. Néha romlott szalámit rejt.
Idézet by KiwiPancake - Iváncsik Beáta Anna

A gyermek a legnagyobb ajándék két egymást szerető felnőtt számára.
                                                                                         Idézet by KiwiPancake - Iváncsik Beáta Anna

Ha szeretnél kövess be Instagramon: @ancsika97

2/18/2019

I. Szombathelyi Kulturális Csúcstalálkozó - Rövid, tömör élménybeszámoló

Sziasztok! 😊


Megjegyzés: A fene sem gondolta volna, hogy erről az eseményről 2019. február 18-án késő este fogok írni élménybeszámolót hullafáradtan, már a szatén hálóingemet felöltve magamra, az ágyból ülve, a teácskámmal a kezemben, szövegkönyvet olvasva. 💖💘💙💚💛💜 Szuper! 😂💚 Ha hibásan írok valamit vagy rosszul fogalmazok meg egy részletet, akkor nyugodtan szóljatok róla és előre is bocsi érte! 😉😁

Az esemény 2019. február 14. (Valentin nap) napján került megrendezésre a szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár egyik előadó termében este 17 órakor. Az eseményre hihetetlenül sokan eljöttek, hatalmas volt az érdeklődés a rendezvény iránt. Voltak idősek és fiatalok egyaránt. A főbb kulturális helyszínektől jöttek el az igazgatók, hivatalos személyek, akik egy kerekasztal beszélgetés során informálták az ott jelenlevőket az újdonságokról, érdekességekről, a 2018-as évben történtekről. 

Számomra egy nagyon nagy élmény volt, hiszen sok infót megtudtam a beszélgetésekből. 😊💜

Az eseményről készítettem fotókat is, amik egy részét megosztom veletek. 
A képeket egy Samsung Galaxy J3 2017 mobiltelefonnal készítettem. Képek nagy része nem megfelelő minőségű, ugyanis a nagyításban fotóztam.

Az eseményről készült képek:












Köszönöm, hogy elolvastad! Remélem, hogy tetszett!


Ha szeretnél követni Instagramon, akkor itt megteheted: https://www.instagram.com/ancsika97/

Idézem #2

Sziasztok Drágáim!


Újabb idézetes bejegyzéssel készültem nektek! Remélem, hogy tetszik! 😊😉💚


Kezdeném a legkedvesebbel számomra, amin ugyan nagyot nevettem, és nem teljesen ide illő, de akkor is azt érzem, hogy ide kell írnom és kész  😁:
Imádkoztam egy jó férjért. Kaptam egy jó férjet. Ő nem imádkozott. Hát, ő kapott amit kapott.

Ha valaki menni akar az életedből, engedd el! Ne tartsd vissza!
Valószínű, hogy eljött az ideje annak, hogy mennie kell. Hiszen egy ember sem marad örökre egy másik emberrel. Legyen akár szó egy barátról, egy kedves ismerősről, netán egy nagy szerelemről. Ha menni akar, hát engedd őt el! Megértésből. Mert el kell fogadnod, és meg kell értened, hogy ennyi részt tudott csak vállalni a történetedből. Aztán majd jön helyette más, aki valameddig ugyancsak részt vállal az életedből. Majd aztán egyszer csak ő is kilép a neki szánt fejezetből. Hogy miért? Mert csupán átutazók vagyunk egymás életében. Megjelenünk, szeretünk, aztán tovább megyünk. Erről szól az életünk.
Idézet forrása: Lippai Marianna

Beszélj egyenesen, de vedd figyelembe a másik ember érzékenységét - ezt nevezik tapintatnak.

Lányok, akik keresgéltek, de még nem találtatok társat! Nézzetek jól körül! Ott van valahol a nektek való fiú, nem is biztos, hogy messze tőletek. Talán a #nemvagyazesetem maszk mögött bujkál. Csak észre kell venni. 
Idézet forrása: nemvagyokkötelező.blog.hu

Ha egy embernek nem tetszik valami rajtad, őt cseréld le, és ne magadat változtasd meg!

Dolgozz addig, amíg a példaképeid a riválisaid lesznek...

Két oka van ha az emberek nem beszélnek valamiről. Nem jelent semmit, vagy mindent jelent.

Csak abban bízz meg, aki látja benned az alábbi három dolgot: a bánatot a mosolyodban, a szeretetet a haragod mögött, és a gondolatot a hallgatásodban.

Hol húzhatom meg a saját határaimat?
- a mások dolga nem az enyém
- nem baj, ha valaki haragszik rám
- mondhatok nemet is
- nem kell mindenkit megmentenem
- nem kell kitalálnom, hogy kinek mi kell
- a boldogságom az én dolgom
- senkit nem kell meggyőznöm
- jogom van az érzéseimhez
- pont elég jó vagyok

Neveld úgy a fiad, hogy úriemberré váljon, és neveld úgy a lányod, hogy ne érje be ennél kevesebbel!

Ha valakiben meglátsz valami szépet, azt mindig mondd el neki. Számodra csak néhány másodperc, de neki megváltoztathatod akár az egész életét is.

Ha szeretnéd, be tudsz követni Instagramon: @ancsika97 és TikTokon: @kiwipancakeblog

2/06/2019

Először jártam Náraiban

Sziasztok!

Nemrég szerencsém volt eljutni Náraiba, ahol egy kézműves kiállítást látogattam meg. 
Volt ott kosárfonás, origami, stb... Ezeket mind bemutatták. Nagyon érdekes volt.
A műsor szuper volt. A legelején hivatalos személyek mondták el a köszöntőjüket és néhány történetet. Gyerekek mondtak ismert verseket (itt gondolok: Füstbement terv etc.), énekelt egy kórus és volt színjáték is, ami a végén elég humorosra sikerült. 
Nagy élmény volt számomra!


További képek: 




















Régi pénzek gyűjteménye

A kórus, akik nagyon jól énekeltek.


Kedvenc fali textilem 😁

Hímzett terítők


Nagyon sokan voltak.

Nagyon sokat tanultam itt.
Titok: svédasztal volt az előtérben, sok-sok édességgel, fánkkal, szendvicsekkel, italokkal, pálinkával, teával, gyümölcslével és sok süteménnyel. (Erről nem készítettem képeket, bocsi.)

Kövessetek be Instagrammon: @ancsika97 és TikTok-on: @kiwipancakeblog

To my best manager and stepfather ever!

Hűűűhaaa. nem is tudom, hogy hogyan kezdjem. Ez egy különleges alkalom. Ez a különleges bejegyzés egy különleges emberhez szól, akit m...